::Panggilan::


Salam semua...

Lupe kan kisah sadis, sentap dan sebagai nye..hidup ini harus diteruskan...tak gitu yg sepatutnye???hehehe...

Mode: HURU-HARA..
Status: Membizikan diri ini..
Song: Lagu blog sendiri...*mmg IN ngn jiwa ini...

Kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a patik a.k.a babah korang dengan mood yg fresh sefresh mentari menerjah tetingkap lab terchenta..

Patik bru je bukak email n terkejut dengan 1 brita pasai CONFERENCE SKAM-23 kat TERENGGANU dh kuar..

Puas la intai kesana kemari dan AKHIR NYA....

Tadaaaaaaaaaaaaaaa~~


Tu haaaaaaa...no.6 P56

Nampak tak name patik dh terpapar disitu...seronok tak terhingga ok teman2 semua..lg beberapa hari patik akan ke TERENGGANU..ni pon dok tercungap-cungap mentouchup2 keja patik before nk p cna..even patik hanya POSTER PRESENTER tp keja kena bg 150% usaha.. al-maklom laaaa 1st time tu nk p kluar sekali membwa ilmu di dada...ceeeeewaahhh!!!*muntoh la korang kannn...

Pas siap cek oleh DR. patik yg terchenta..bole la patik ke kedai untuk print POSTER tersebut..*nanti patik tunjukan hasil poster yg dh siap di print k*...tp sebelom tu tgk la disebalik tabir pembikinan poster itu....


Santek x poster ni???ni x print lg ok..tgu la nanti dh siap...


Persiapan???? hmmm..sume cm dah settle..hotel dh book, transport dh siap book..tinggal nk mintak bajet kt DR untuk p sana je belum lg & print poster jeee...janji dah arini nk jmpa DR patik terchenta...hope dia dh bc la email patik pasal rancangan bajet patik mlm td..hope dpt full la ek RM550 jeeee...*tak banyak pon DR...pelissss yeeee....

Pas balik je dri ganu ni de 1 lg conference under Institut Kimia Malaysia..tp kat PWTC KL je pon..hop sminggu pas blk 2 akn ok laa...huru-hara still ade ok..mklom la sminggu pya keja ok...dh la ORAL presenter...hambek koo!!!



Ni dia jemputan nyee~~



ORAL PRESENTATION ok....dup dap dup dap~~

Doa kan patik berjaya untuk masa depan yg cerah ye teman-teman..

Sekian coretan patik utk kali ni..

Jumpa lagi..

Babai~~


Comments

  1. hurm.. dah bejaya nnt jgn lupa belanja shin pizza super supreme cheesy lava selalu ek

    ReplyDelete
  2. eqbalzack:
    nk jd cm abg eg akceli ni...hehehe...

    *u r my inpiration..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    mr.syazwan:
    TQ la yeee...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    im shin:
    bukn pizza jeee...aiskrim soda pon bley~~heheheh..

    ReplyDelete
  3. good luck pojie!! beta tau tuan hamba bley buat punye. Beta ada 1 tips ni, kalo neves time present, bayangkan semua orang yang tgh tgk tuan hamba present tu berbogel ok. Confirm x neves da.Hahaha.

    ReplyDelete
  4. aizattaib:
    TQ frennn.....

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    erina:
    TQ 4 d wish...BOGEL????kaw gile bole imagine cm 2..nk cube la skarg tgk sume org...bole???hehhehe~~

    ReplyDelete
  5. POJIE...CONFIRM PEGI DGN LIN???KIRIM SALAM SAMA DIA...JUMPA KAT T'GANU OKIES!

    ReplyDelete
  6. linda:
    yeszaaa kak..ni pon dia x contect nk plan koi brape sume..i tgu2 gak dia msg2 i...hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TIPS MEMBAWA ANAK KECIL KE ZOO NEGARA

HOUSE OF KAMBING MAEPS, SERDANG SEDIAKAN KAMBING BAKAR TERBAIK

ROTI KAYA JUNUS DIKATAKAN ROTI PALING SEDAP DAN LEMBUT