Camaron Highland Tour!!!!

Salam semua..

Watsup fren??? hahaha..gile hape kan patik berhiphop bile bukk entry kan...apa habaq korang sume??? hope sume sihat naaa...


Tq hencek google...


Akceli bile entry ni kluar patik dh selamat bertolak ke Camaron Highland untuk sessi sampling kat Camaron Highland plk...lepas kerja sampling kat Taman Negara siap & sekarang time utuk p Camaron plk...seronok nye !!!!!!

Akceli ni 1st time patik akan ke Camaron Highland untuk sampling ngn geng lab...patik dgr cerita sampling kali ni seperti biasa akan mengambil sample tanah disekitar bukit tanaman teh...since patik pon tak tau..so patik follow je laaa depa ni..

Doakan patik dan kawan2 selamat pergi dan pulang..so buat ms ni patik TIDAK akan bersiaran sehingga hari AHAD...insyallah hari ISNIN patik akan buat entry psal Camaron Highland Tour..

Sekian entry kali ni...Jumpa lg yeee...

Babai..


Comments

  1. salam

    wah wah patik sakan kan.. apezs pon nak join.. mana aci mcm ni..

    ReplyDelete
  2. haammmbbboooi!!!! beli stawberry bnyak2 sket!!!! ahahah

    ReplyDelete
  3. tetap nak stroberi cecah coklat.hahaha

    ReplyDelete
  4. nanti belikan aku stoberi k.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. baru pergi late last year sana...bestt..beli jagung dia rebussss

    ReplyDelete
  6. nak krim strawberi blh?..
    haha..

    ReplyDelete
  7. ayat tak bersiaran sehingga ahad tu tak boleh blah..nway, take care ye :p

    ReplyDelete
  8. Nanti jangan lupa bawak balik strawberry 2,3 bakul untuk aku k...

    ReplyDelete
  9. sy x pernah pi cameron highland. :'( teringin giler nak pi sane.

    ReplyDelete
  10. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    stoberi tu merah mengiurkan..... warrgggggghhh mmg melelehhhhh

    ReplyDelete
  11. hencik patik nih bz bersampling la noh? haha

    ReplyDelete
  12. khabar baik...
    xD

    strawberi yg sedap..
    kirim 1..
    :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN