Bermula laa sesi bersilat...wacchhaaa !!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.


. Haaa bersilat laa kau yeee .


Entry ni bukan nk ajar korang teknik pasang kuda2 utk bukk kelas silat yeee kawan2. Akceli entry kali ni pasal teknik bersilat dalaman a.k.a pakai pale otak.

Untuk pengetahuan korang, lepas jee abis cuti beraye selama seminggu ari tu patik dh gigih bukk segala apa nota, journal dan segala tok nenek berkenaan thesis patik ni untuk patik bersedia dari segi mental dan fizikal untuk berhadapan dengan penilai yang akan menilai kerja Master patik. Insyallah dalam hujung bulan ni, kalau tak de aral yang dok melintang patik menduduki Pre-Viva.

Pre-Viva ni adalah 1 bentuk penilaian yang diadakan diperingkat fakulti sebelum sesorang tu dihantar untuk Viva sebenar diperingkat universiti. Maka penilaian ini laa yang akan patik duduki nanti.

So sebelum nk berhadapan dengan orang yang expert dalam bidang patik ni, patik kne laa bersedia dengan kelengkapan "perang" untuk menentang mereka yang HEBAT nanti. Thesis dan slide show mesti disiapkan sebelum patik bg supervisor patik untuk last touch up. Kire laaa ni patik hanya menunggu call dari pihak ofis untuk menentukan tarikh yang akan patik kena nanti.

Apa yang bole patik harapkan, semoga persiapan patik ni akan berkesudahan dengan baik InsyaAllah. Hanya doa dari korang patik harapkan semoga diberi kemudahan hendaknya. Amin.

Sekian entry kali ni. Jumpa dilaen entry yee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN