Tahniah untuk diri sendiri.............

Assalamualikum & Salam Sejahtera semua.

Sebelum memulakan bicara patik nk mintak ampuuuuuuun kat reader patik yang ade bertanya bila patik nk update blog patik yg dh mula bersawang tanpa sentuhan walau sedikit pon. Akceli patik sedikit sibuk menyelesaikan urusan bersempena previva minggu depan. Dan alhamdulillah semua nya dh selesai & hanya menunggu masa nya jee ni haaa.. Congrates .

Baik laaa berbalik pd enrty patk hari ni. Tetibe nk tahniah kat diri sendiri tu pe hal nye kan??? Akceli permohonan patik untuk menyambung kontrak untuk Skim Khidmat Siswazah telah berjaya!!!!!

Nk bercerita pasal menda ni, kire kisah disebalik tabir laaa. Akceli dalam menentukan permohonan Skim Khidmat Siswazah (SKS), since patik & mereka ini pernah mengendalikan SKS ni sebelumnya, maka patik dan 3 org kawan patik bersama dengan Koordinator pelajar Master & PhD telah same2 membuat pengagihan dalam menentukan permohanan yang datang hampir 230 permohonan.. Proses memasukan data pemohon .

Tetapi yang menjadi masalah nye permohonan yang diterima adalah 203 orang sahaja. Ini bermakna sedikit keputusan memerlukan kami sama2 berbincang untuk menentukan semua ni. Kami berasa sungguh excited akceli diberi tugas seperti ini. Mana yang bole km tolong, akan kami bantu. Dan akhirnya permohonan berjaya seramai 203 pemohon dikeluarkan. Ini termasuk laaa permohonan dari UiTM cawangan.


. Permohoan yang berjaya .

Yang menjadi suweeeeet memori dalam buat menda ni adalah, kami sama2 balik lewat beberapa hari semata menyiapkan sehingga keputusan yang akhir dikeluakan lebih kurang 7.45 malam.

Fuuuhhhh seronok bila tgk kawan2 yang berjaya dpt SKS ni mai menjengah ofis. Entah laa tak tergambar perassan tu. Excited sume ade laaa. Apa pon ini laa pengalaman yang paling manis bg patik sepanjang mengendalikan SKS selama 4 semester. Dan ini juga adalah SKS yang terakhir patik since patik akan sebelum menamatkan status sebagai PELAJAR tidak lama lagi InsyaALLAH.

Sekian entry panjang lebar rasa nay dari patik. Jumpa dilaen entry. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: sendiri yang handle SKS..confirm laaa DAPAT !!!! hehehe..

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN