Bangon & jangan tidor manjang !!!!

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua.

Selamat hari isnin buat semua. Korang sihat hari ni??? Alhadulillah laa pd sape yang sihat & pada yg kureng sihat tu bawak2 laa p klinik laa ye. Takot melarat plk nanti.

Akceli demam patik pon dh makin kebah dan bole laa buat kerja seperti biasa. Baik laaaa, entry hari ni adalah berkenaan kerja yang patik baru jee terima selepas sibuk sepanjang seminggu bersempena Karnival Sains & Teknologi di fakulti patik.

Ini adalah surat yang patik terima berkenaan dengan penerbitan paper patik. Mereka nk patik buat sedikit correction dekat paper tersebut dan kemudian resend kat urusetia mereka supaya dapat dimasukkn dalam sistem penerbitan mereka.

Bagi mereka yang menyambung pelajaran keperingkat Master & PhD, penerbitan ini adalah PENTING supaya kerja yang kita lakukan ni mendapat pengiktirafan oleh pihak sekeliling. Kirenye kerja kita ni pernah direview oleh orang-orang yg hebat sebelum kerja kita di iktiraf diperingkat Universiti.

Lumrah laaa manusia, tidak akan sempurna bila kita lakukan kerja sendiri-sendiri. maka perlu untuk orang luar melihat hasil kerja kita supaya TIDAK dicop sebagai SYOK SENDIRI !!! Korang pon bole lihat tanda-tanda merah yang mereka nk patik perbetulkan secepat mungkin & patik akan buat hari ini.

Sekian entry kali ni. Jumpa lagi dilain entry. Babai

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Comments

 1. wah..
  nieyh mmbuak2 nak smbg masters nieyh..
  nak la juga...
  publish hasil ekrja kan

  ReplyDelete
 2. ssh gak masterji erk..takpe..babah hebat !

  ReplyDelete
 3. babah weewwwwiiittt...=)

  ReplyDelete
 4. goodluck pojie.setau faizal nak publish buku ni agak sukar dan macam2 kajian lebih dari thesis kita sendiri:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN