Jom 3, 2 ,1 Countdown !!!

Assalamualikum & salam sejahtera semua.

Hai selamat bercuti buat semua. 2011 akan melabuhkan tirai tak lame jee lagi. So cmne korang punya impian & azam??? Sume dh setle ke??? Haaa bagi patik, azam ni sentiasa akn berubah. Apa yg kita aim tu kadang kala akan tersasar ATAU pun akan termuncul impian baru secara tiba-tiba. Tk gitu korang???

Haaa bile sebut bab n countdown tahun baru, kite bagai tak bole dipisahkan dengan konsert terbuka dan diakhiri dengan nyanyian lagu & juga tembakan bunga api. Betoi tak????. Click untuk tumbesaran yg JELAS .


Nahhhh ni dia jalan penyelesaian untuk program sambutan tahun baru 2012. Bg patik ianya sesuatu yg baru & sangat sesuai diperaktikan untuk santapan anak muda remaja. Selain dengan mengadakan sedikit hiburan, tidak dilupakan perkara kejalan-NYA. Penampilan Zizan Raja Lawak bole menjadikan sesi sambutan ni lebih santai.

Yg best nye penampilan Ustaz Azhar Idrus serta Imam Muda Ashraff sedikit sebanya bole menarik golongan muda mudi untuk hadir & memeriahkan sambutan tahun baru 2012 dengan berlainan cara.

Masing-masing punya cara untuk menyambut. Tapi ini adalah 1 alternatif sambutan yg sangat2 baik untuk ank muda yg semakin jauh dari-NYA.

Terima kasih kepada penganjur atas pengajuran tersebut. Semoga penganjuran tersebut mendapat keizin-NYA insyALLAH.

Sekian.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'