Selesai 1 kerja...

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.
Bertemau sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entry kali ni. Waaahhhh korang mesti nk termuntah dengan cerite patik berkenaan program patik ni yg tak henti2. Korang sabar jee laa ek. Cerita ni akan stop sehingga bulan Febuari nanti. Hehehe.

Baik laa, entry patik kali ni adalah still berkenaan projek sulung MEGA patik & deligasi iaitu Syarahan Perdana Tun Mahathir. Semalam patik bersama deligasi telah menghadiri meeting penyelarasan bersama pihak Jabatan Korporat, INFOTECH, Jabatan Kesihatan UiTM, Polis Bantuan UiTM yg dipengerusikan oleh Dekan patik iaitu Prof Dr. Ri Hanum. Harus laaa patik duduk sebelah beliau bersama Setiausaha yg sentisa menemani patik kemana saje.

Untuk meting kali ni, semua pihak dijemput adalah untuk menyelaraskan gerak kerja semasa program supaya bantuan boleh dikongsi mengikut setiap kepakaran. Kalau nk suruh patik buat sendri mmg tak mampu laa yee. Maka mereka ini akan membantu AJK pelaksanaan untuk menjadikan perjalanan lebih tersusun.

Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. Ada yg perlu diambil tindakan dengan kadar segera. Harapan patik hanyalah 1 iaitu bekerjasama supaya nama kita, nama baik fakulti akan dipandang elok. Tak suke laaa bila buat kerja, org lain pulak yg nk patahkan semangat kita. Yesss patik banyak belajar dari Penasihat persatuan, akan ada org yg akan cuba mematahkan semangat kita bila kita sangat2 bersemangat untuk melakukan nya. Tapi anggapkan ianya seperti angin yg akan datang & pergi sesuke hati. Mana yg baik ambil, mana yg tak babai kan jeeee.

Sekian entry kali ni. Jumpa lagi.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: sori sgt2 patik lame tak blog walking. Nanti bile senang patik blog walking yeee....

Comments

  1. Siannye kt patik.. mesti penat kan.. tp jgn la smp typo.. kbai...

    ReplyDelete
  2. hahahaha...xsabar nak tunggu feb.. #eehhh..haha

    ReplyDelete
  3. penat tp berhasil ok la...chaiyok2.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN