Majlis kesyukuran

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Salam jumaat buat semua reader blog Ahmad Fauzi Aryaan. Semoga dengan kaehadiran hari jumaat ini akan membawa rahmat kepada semua umat manusia.

Untuk entry hari ini, patik just nk share dengan korang rasa syukur kerana dengan peluang yg diberikan bersempena program Tun Mahathir tempoh hari, maka kami akan mengadakan 1 lagi progrm kecil sebagai penutup program tersebut sekali gus meraikan rasa kesyukuran km diatas kejayaan program tersebut.
Insyallah pd 4 April 2012 akan datang, km akan mengadakan majlis kesyukuran bersempena program syarahan perdana Tun Mahathir tempoh hari. Ini adalah sebagai penghargaan bg pihak patik & AJK pelaksana fakulti kepada unit2 yg membantu dalam menjayakan program tersebut.

Semoga dengan berlangsungnya program ini akan terbina jalinan baik antara semua unit yg bekerjasama dengan fakulti patik dimasa2 hadapan insyallah.

Sekian buat kali ini. Jumpa lagi yeee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Comments

  1. FaizalSulaiman:
    Alaaaa...ni sume kerjasama laaaa...aku jz tolng2 jeee...hehehehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah setiap kejayaan yang dicapai kita haruslah bersyukur dgn apa jua sekalipun dan setiap sumbangan orang terhadap sesuatu kejayaan juga patut dihargai... tahniah ye pojie..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN