Impian hampir tercapai

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.


 

Alhamdulillah semuanya hampir selesai. Peluang yang diterima patik grab dengan sebaiknya. Nak pergi sendiri tak tahu laaaa bila. Ni peluang depan mata patik terima dengan rasa penuh hikmah. Walaupun ada beberapa kesusahan yang terpaksa patik tanggung sendiri, tapi patik anggap apa yang diberikan ini sudah cukup dan patik bersyukur. Orang kata bersusah dahulu, bersenang-senang kemudian.

Inyallah patik akan berlepas ke Ghuangzhou, China untuk menghadiri seminar antarabangsa yang diadakan disana. Merasa pergi jauh ni adalah sesuatu yang manis buat patik lagi-lagi patik akan ditemani kawan-kawan patik yang kesemuanya adalah perempuan dan ini aadalah pengalaman pertama patik pergi jauh tanpa teman lelaki disisi. 

Kesempatan untuk melawat negara orang akan patik guna sebaik mungkin. Orang kata lumrah laaa, bila menyelam sambil minum air. Dah alang-alang pergi, akan patik rakamkan segala kenangan sepanjang berada disana.

Untuk pengetahuan semua, negara China telah menghalang segala berbentuk laman sosial & hiburan seperti Facebook dan youtube. Patik pon tak tahu kenapa China mengharamkan website tersebut. Tapi, ini adalah info yang patik ketahui dari kawan-kawan patik yang pernah ke Beijing dan beberape tempat lain dinegara China. So insyallah segala unpdate akan patik beritahu melalui laman Blog Ahmad Fauzi Aryaan nanti.

Terima kasih kerana meluangkan masa untuk membaca Blog Ahmad Fauzi Aryaan. Lain kali patik akan update lagi. 

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN