Jemputan walimatul urus

 Assalamualaikum & salam sejahtera semua.
Bulan 6 ni memang banyak jemputan yang patik terima. Kire kena susun dengan teliti laa supaya tak akan ade kesah-kesah sentap dan sebagainya. Jemputan yang jauh luar dari Selangor memang  terpaksa patik tolak. 

Dan yang terpaksa patik tolak seterusnya adalah teman baik patik since diploma iaitu Mohd Firdaus akan melangsungkan majlis walimuatul urus nya di Pendang Kedah. Akceli majlis ini adalah majlis bersanding yang mana semasa majlis bernikah patik dan beberapa kawan patik telah menjadi sebahagian daripada tetamu beliau. So rasanya tak pe kot patik menolak jemputan ini. *hanya pendapat patik.
Patik rasa sepanjang menerima kad jemutan, ini laaa kali pertama kad jemputan ini disediakan dalam bahasa jawi. Wowww memang tak pernah patik tengok kad serupa ini. Agak kreatif dan bersemangat untuk mengembalikan tulisan jawi supaya tidak luput ditelan zaman kemodenan.

Fuuhhhh gile tak gile laaa, memang ramai gak laa jemputan untuk bulan 6 ni dh. So patik minta maaf laa kepada jemputan yang berada diluar Selangor tu. Bukan tidak sudi untuk menghadiri, tetapi masalah jarak yang memisahkan kita. Hehehehe.

Apa pun kepada Mohd Firdaus dan pasangan nye. Semoga bahtera perkahwinan yang kalian bina ini akan terus bergelora dilautan kebahagiaan selamanya.AMIN


-Ahmad Fauzi Aryaan-

Comments

 1. nak dapat kad jemputan dari tuan hamba bila lagi ? ekeke

  ReplyDelete
 2. senandung semalam :
  unik jee kan kad ni..

  ReplyDelete
 3. Izzah Ab Aziz :
  patik dh kawin laaa.. : )

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN