Majlis pelancaran HARI NUKLEAR NEGARA 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.Kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan untuk entri kali ini. Untuk entri kali ni, patik nk bercerita kisah disebalik majlis pelancaran HARI NUKLEAR NEGARA 2012 yang telah berlangsung dengan jayanya semalam di TNB Research, Kajang. Alhamdulillah.

Untuk pengetahuan semua, patik dan rakan patik telah diberi peluang untuk mengendalikan majlis pelancaran HARI NUKLEAR NEGARA 2012 telah disempurnakan oleh Pengarah Urusan TNB Research, Y.Bhg. IR Dr. Cheong Kam Hoong serta majlis penukaran memorandum persefahaman  MoU diantara Malaysian Nuclear Society (MNS) dan Korean Nuclear Society (KNS). 

Majlis pertukaran MoU yang diadakan serba ringkas tetapi agak meriah ini telah di sertai oleh Pengarah Urusan TNB Research, Y.Bhg. IR. Dr. Cheong Kam Hoong, Pengerusi Malaysian Nuclear Society, Prof Madya Dr Zaini Hamzah serta Setiausaha dari Korean Nuclear Society, Prof Dr. Sung-Min Chooi. Ini adalah suatu langkah usahasama yang bole membantu dalam meningkatkan proses menuju negara yang lebih maju.. Rakan-rakan yang sama-sama berada didalam majlis tersebut .Terima kasih diucapkan kepada Sekretariat Seminar NuSTEC2012 yang telah memberi peluang kepada patik serta rakan sepengacara majlis untuk mengendalikan majlis tersebut. Pengalaman yang sungguh bermakna ini akan menjadi kenangan selamanya.

Sekian entri kali ini. Terima kasih kepada semua pembaca Blog Ahmad Fauzi Aryaan. Jumpa lagi dilain entri. 

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Comments

 1. congratulations...mcm mana la preparations kamu masa tu kan hehe :)

  ReplyDelete
 2. Bitt (double IS):
  preparation ok ok jee sbb teks sume just pakai mana yang ade..just rehearsal jee laaa...

  ReplyDelete
 3. Linda Musa:
  TQ uolss... *maluuu

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TIPS MEMBAWA ANAK KECIL KE ZOO NEGARA

HOUSE OF KAMBING MAEPS, SERDANG SEDIAKAN KAMBING BAKAR TERBAIK

ROTI KAYA JUNUS DIKATAKAN ROTI PALING SEDAP DAN LEMBUT