Selesai 1 lagi kerja





Assalamualaikum & salam sejahtera semua.




Mesti ade yang cakap "alaaaaa menda cm ni pon ko nak update???". Arghhh tak kisah laaaa. Sekadar update apa yang termampu. Alhamdulillah selesai juga laaa persiapan yang seterusnya selepas patik selesai membayar yuran penyertaan yang perjumlah ribuan ringgit dan yang terbaru patik telah selesai membeli tiket flight. Pagi ini patik telah menyinggah Jabatan Imigresen Malaysia yang terletak di Plaza PKNS Shah Alam untuk membuat pasport, tetapi pasport ini akan siap minggu depan disebabkan masalah teknikal yang mengambil masa sehingga seminggu. 

So lepas ni last step adalah membuat visa dimana patik akan ke Bank of China untuk ke Kedutaan China yang terletak di Jalan Ampang, Kuala Lumpur (kalau tak silap patik).  Fuuuhhh memang banyak gak laa patik berhabis demi mencapai keinginan kesana. Tapi demi mencapai hajat tersebut, patik MESTI selesaikan semua ini.

Semoga semuanya berjalan lancar termasuklah duit poket sehingga hari kejadian. Hehehehe. Sekian entri update buat kali ini. Terima Kasih atas kunjungan korang.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Comments

  1. xpe2..usaha je moga membuahkan hasil.. gud luck ^__^

    ReplyDelete
  2. Syakir Rahman :
    TQ syahir yeee...sbb gatai sgt nk p...so gigih kan jgak laa..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN