Hampir sebulan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


Alhamdulillah selepas hampir sebulan patik bekerjaya dan sejak 2 minggu ini patik telah ditempatkan di Fakulti Perubatan & Sains Kesihatan UPM Serdang bersebelahan Hospital Serdang. Ini adalah pengalaman baru patik dalam berjumpa dengan orang-orang sekeliling. Kalau dahulu patik hanya dikelilingi oleh orang-orang UiTM. Tetapi kini dunia patik telah terbuka sedikit bila patik telah diterima untuk join sebahagian daripada warga UPM. 

Pertama kali berada didalam kelompok warga UPM ni agak berbeza sedikit berbanding. Mungkin kerana patik dah sebati berurusan dengan orang-orang di UiTM. Tapi hari demi hari patik belajar untuk mempelajari perangai-perangai mereka.Patik telah ditempatkan dibawah seliaan Fakulti Sains Kesihatan. Patik berasa beruntung kerana diberikan sebuah meja untuk membuat kerja disana berkongsi dengan seorang Doktor yang juga 'boss' patik. Keadaan pada mulanya adalah seperti ini yang dipenuhi dengan kotak-kotak. Patik diberi kepercayaan untuk membersihkan bilik tersebut dan membuang segala apa yang dirasakan tidak perlu. lepas habis kemasssss, ini lah hasilnya !!!!

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/Tadaaaaa ini adalah meja kerja patik. Walaupun tiada apa yang diberikan, tapi alhamdulillah patik punya tempat untuk duduk lepak. Cukuplah dengan printer yang memudahkan patik mencetak segala dokumen yang patik perlukan dengan senang lenang. 

Apa pun patik sangat-sangat mengharap kalau diberikan peluang yang lebih besar dalam kerjaya patik. Semoga yang terbaik buat patik disini. AMIN

-Ahmad fauzi Aryaan-

Comments

 1. bestnyer.... syukur sebab ada tempat sendiri..... kemas meja bro....
  kalau meja remy..... he3... byk benda yg tak penting dari penting......he3

  ReplyDelete
 2. wah tahniah ..all the best beb..

  ReplyDelete
 3. sebulan bekerja di upm? waaa..saye baru taw..welcome to upm... :)

  ReplyDelete
 4. tahniah!! nanti boleh hang out.dah bekerjaya kan

  ReplyDelete
 5. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
  semoga menjadi semangat .. :)
  Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
  ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN