Majlis Pelancaran Havarline Sdn Bhd | Saingan Produk Kecantikan Lain


Majlis Pelancaran Havarline Sdn Bhd | Saingan Produk Kecantikan Lain | Bertempat di The Royale Chulan Damansara, Haverline Diamond Sdn Bhd, sebuah syarikat anak bumuiputera telah melancarkan produk kecantikan iaitu D-Collagen, D-Babes & D-Soap. Abam kaw dan beberapa blogger seta media lain sempat berkunjung bagai memenuhi jemputan yang dibuat. 

Majlis pelancaran. Kredit pic I LUV TOUR [Link]
Majlis telah disempurnakan oleh Timbalan Menteri, Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, YB Senator Dato' Seri Ahamd Basha Md. Hanipah bersama-sama dengan pengasasnya iaitu Che Neam

Pengasas produk. Kredit pic I LUV TOUR [Link]
Didalam ucapan Che Neim, beliau menyatakan produk yang dihasilkan adalah sangat semuala jadi dan yang terpenting adalah ia adalah produk kesihatan kolagen pertama yang mengandungi campuran pitera & sarang burung didalamnya yang menjadikan ianya semakin mendapat tempat didalam pasaran. 

Bersama pengasas Haverline Sdn Bhd. Kredit pic I LUV TOUR [Link]
Untuk pengetahuan semua, kolagen ini sangat sesuai bagi lelaki dan juga wanita. Lelaki pada zaman kini juga mula manjaga penampilan supaya kelihatan bergaya dan indah dimata orang ramai. Produk yang dihasilkan ini juga amat sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah sendi dan juga sesuai bagi yang menyusu bayi dan juga penyakit diabetik. 

Produk dari Haverline Sdn Bhd
Produk yang dijangka hit dipasaran iaitu D-Collagen, D-Babes dan D-Soup keluaran Haverline Sdn Bhd. Untuk pengetahuan semua, D-Collagen ini sesuai bagi lelaki dan wanita. Abam kaw sendiri sudah mula untuk menggunakan D-Collagen dan sedang melihat perubahan yang akan berlaku. D-Babes adalah produk tambahan bagi golongan wanita dan akhir sekali D-Soap juga sesuai bagi lelaki dan wanita yang mempunyai haruman yang sangat best. 

Bagi sesiapa yang ingin mencuba produk ini boleh lawati:

Blog:www.prettydiamond68.blogspot.com
Website:www.dcollagen.asia
Instagram: @oh_mydiamond / @amalina8283
Phone No: 010-3664856 (Fatin)

Abam kaw dah dapatkan produk ini, anda bile lagi???

Comments

  1. Feeling blink blink bak diamond memancar lepas ni ye abam fauzi.. :) hehehhehe byk kali jumpa abam tp xdpt nak bergambau ngn abam glemer ni..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN