Cabaran 30 Hari | Hari 3 - Sesuatu Yang Menguatkan Ahmad Fauzi Aryaan

Sesuatu Yang Menguatkan Ahmad Fauzi Aryaan

Cabaran 30 Hari | Hari 3 - Sesuatu Yang Menguatkan Ahmad Fauzi Aryaan | Menyambung kisah Cabaran 30 Hari sepanjang bulan September ini, abam kaw teruskan dengan hari ke-3 dengan topik Sesuatu Yang Menguatkan Ahmad Fauzi Aryaan

Apa yang menguatkan abam kaw ek? Bagi abam kaw secara peribadi abam kaw sangat kuat bila dapat bercuti tempat-tempat yang menarik. Lagi best kalau ade tempat yang berunsur air. 

Sejak bekerjaya ni, abam akan cepat rasa stress. Mungkin dengan workload kerja hakiki abam sebagai penjawat awam yang sedikit padat menjadikan abam suka mencari kekuatan ketempat-tempat percutian yang boleh mengurangkan tekanan yang abam rasai. 

Mujur dengan peluang dengan hobi abam kaw sebagai Travel. Food & Travel blogger, abam berpeluang merasai percutian yang kadangkala abam tak pernah rasai seperti Percutian bersama Kapal Libra Star Cruise. Sumpah abam kaw sendiri tak pernah terfikir untuk merasainya !!

Kadangkala bila fikir kebelakang, abam kaw sendiri tak pernah banyangkan apa yang abam kaw rasai sejak kebelakangan ni dengan pengalaman bercuti yang telah abam kaw rasai. Alhamdulillah dengan perancangan-Nya.

Apa pun abam seronok dengan apa yang abam rasai sekarang ni dan percutian berkonsepkan air adalah kekuatan bagi abam.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN