Cabaran 30 Hari | Hari 4 - Buku Kegemaran Anda

Buku kegemaran anda Fauzi Aryaan

Cabaran 30 Hari | Hari 4 - Buku Kegemaran Anda | Baiklah untuk sambungan Cabaran 30 Hari untuk hari ke-4 adalah berkisar topik Buku Kegemaran Anda. Apa buku yang menjadi kegemaran abam kaw ni haaa.

Buku Kegemaran Anda

Majalah Maskulin keluaran Karangkraf ini telah menjadi kegemaran abam kaw sejak dialam universiti lagi. Boleh dikatakan hampir setiap bulan atau setiap keluaran tidak pernah abam kaw lepaskan untuk mendapatkanya. 

Kenapa Majalah Maskulin menjadi pilihan abam kaw ni? Majalah yang berbentuk informatif ini sangat berguna bagi abam kaw yang sangat berminat dengan fesyen semasa dan kandungan yang sangat memenuhi cita rasa lelaki kini yang abam kaw perlukan untuk panduan diri sendiri. 

Majalah Maskulin

Banyak topik yang diketengah kan oleh Majalah Maskulin yang sangat sesuai untuk jejaka-jejaka diluar sana cara berpenampilan, senaman yang berguna dan bersesuaian, kesihatan keluarga dan banyak lagi ini menjadikan majalah ini pilihan abam kaw secara berkala. Pendek kata buku/majalah ini menyediakan sesuatu pakej yang sangat lengkap sebagai panduan untuk menjadi seorang jejaka yang berketerampilan dan hebat !!Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN