Pizza Hut Malaysia | Jam Packed Pizza

Jam Packed Pizza

Pizza Malaysia | Jam Packed Pizza | Pizza Hut Malaysia sekali lagi telah melancarkan pizza terbaru mereka dipanggil Jam Packed Pizza. Apa yang menariknya pizza ini berbanding pizza-pizza yang dikeluarkan sebelum ini? Haaa nantikan.

Jam Packed Pizza

Majlis memperkenalkan pizza terbaru, Jam Packed Pizza ini telah diadakan di Restoran Pizza Hut Maju Junction Kuala Lumpur yang diadakan dengan serba sederhana tetapi meriah telah dihadiri oleh rakan-rakan blogger. 

Keistimewaan Jam packed Pizza

Jam Packed Pizza

Apa keistimewaan jam packed pizza untuk kali ni? Jam-Packed Pizza baru ini disusun dalam dua lapisan inti bertingkat dengan dua kelazatan dalam setiap sajian.

Jam Packed Pizza

Apa yang menjadikan pizza ini istimewa adalah kerana kerak limpahan keju yang dilapisi tortilla rangup bersama pepperoni ayam dan sensasi sos pesto. Digandingkan lagi dengan chicken pepperoni florets, lada benggala serta hirisan daging ayam yang cukup lazat. 

Jam Packed Pizza

Pizza lapisan bawah pula lengkap dengan kepingan pepperoni ayam dan bahan-bahan segar yang lain. Pendek kata, pizza ini memang padat dengan pelbagai rasa.

Menu-menu Lazat

Selain dengan jam pacekd pizza yang terbaru, pizza hut juga turut menyediakan menu-menu lazat yang sudah tentu membuatkan pengunjung terkesan dengan rasa yang diberikan. 

Disenarikan ini adalah menu-menu lain yang sangat menyelerakan untuk dinikmati. Secara peribadi abam kaw sangat suka dengan Molten Lava Cake kerana kehangatan coklat cake bersama coklat cair yang mengalir keluar dan ditambah dengan kenikmatan ais krim vanila memang memberi suatu kenikmatan. Perghhh !!

Jam Packed Pizza
Sharing Platter
Jam Packed Pizza
Creamy Fondue
Jam Packed Pizza
Pollo Arrabiata Spagetti

Jam Packed Pizza
Molten Lava Cake
Jam Packed Pizza
Cinnamon Twist
Jadi apa tunggu lagi. Jom singgah ke mana-mana Restoren Pizza Hut diseluruh Malaysia untuk menikmati apa yang abam kaw sudah rasai.

Bagi anda semua yang ingin mencuba, boleh dapatkan informasi di:

Delivery
1 300 88 2525

Facebook

Twitter

Instagram


Terima kasih kepada Pizza Hut Malaysia kerana menjemput abam kaw dan rakan-rakan blogger lain untuk memeriahkan Jam Packed Blogger Party yang havoc !!!

Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN