By Fauzi Aryaan | Koleksi Kurta Lelaki

By Fauzi Aryaan

ByFauziAryaan | Koleksi Kurta Lelaki | Sejak dua menjak ni pelbagai jenis kurta dan jubah kebelakangan ini sedang hangat diperkatakan oleh orang ramai. Dari harga yang murah sehinggalah yang agak mahal. 

Terbaru By Fauzi Aryaan iaitu label pakaian dari abam kaw sendiri menampilkan koleksi kurta pertama yang diberi nama THE ABSYAR KURTA dimana koleksi kurta ini adalah cubaan pertama abam didalam dunia perniagaan. 

Keistimewaan By Fauzi Aryaan

By Fauzi Aryaan

Untuk koleksi THE ABSYAR KURTA ini, By Fauzi Aryaan cuba mengenengahkan apa yang abam kaw suka bermula daripada design dan juga warna yang abam pilih

Bak kata orang, apa yang kita suka kita akan kongsi bersama dengan orang lain. Ini yang cuba abam kaw terapkan didalam koleksi kurta pertama ini. 

By Fauzi Aryaan

Cubaan untuk menampilkan warna putih krim sebagai warna asas untuk koleksi pertama THE ABSYAR KURTA agak menjadi dimana penerimaan orang ramai agak membanggakan bagi abam kaww sebagai orang yang dalam percubaan dalam dunia perniagaan.

By Fauzi Aryaan

Koleksi By Fauzi Aryaan

Sebagaimana yang abam kaw katakan, By Fauzi Aryaan bukanlah sebuah jenama yang hebat. Abam tampil dengan label sendiri sebagai mencuba untuk melihat sejuh mana nama By Fauzi Aryaan diterima didalam dunia perniagaan.
By Fauzi Aryaan
By Fauzi Aryaan
By Fauzi Aryaan
Untuk koleksi kurta pertama ini, abam tampil dengan potongan yang diperagaan adalah sesuai untuk dibawa kemajlis dan juga kepejabat sekiranya mereka yang inginkan sesuatu kelaina. 

Secara peribadi, abam selalui mengenakan pakaian seperti kurta dan juga baju melayu dihari jumaat untuk kepejabat. Lebih kelihatan santai dan masih didalam mood hari jumaat.

Bagi korang yang ingin melihat koleksi kurta dari By Fauzi Aryaan korang boleh menjengah ke:

Instagram : 
@ByFauziAryaan

Telefon / watsapp: 
017-2750470Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

MASJID 1000 SELAWAT MERCU TANDA PULAU PANGKOR