Pembentangan Tahun Akhir

Pembentangan Tahun Akhir

Pembentangan Pelajar Tahun Akhir | Hari ini hari patik sedikit tersusun dimana pagi tadi selepas patik menghadapi sesi temuduga untuk jawatan Pegawai Sains Hospital Pengajaran UPM, patik bergegas pulang ke fakulti untuk memberi sokongan kepada pelajar-pelajar tahun akhir bawah jabatan patik.

Untuk pengetahuan semua, pelajar dibawah jabatan patik ini akan menjalani ssmester selama 4 tahun dan pada semester akhir, meraka akan membuat projek akhir dan inilah masanya mereka akan membuat pembentangan tahun akhir dan menegakkan kebenaran dengan projek yang telah mereka lakukan sepanjang lebih kurang 1 semester. 

Patik & rakan sekerja adalah antara orang yang bertanggungjawab melihat keperluan yang diperlukan oleh pelajar-pelajar dimana mereka ini adalah pelanggan kami di sini. 

Apa pun selamat maju jaya kepada semua pelajar tahun akhir jabatan patik & sehingga jumpa lagi.

p/s: Semoga mereka ingat dengan segala kesusahan kami bersama mereka.

Comments

  1. Wah! Semoga berjaya la interview tu. Pegawai tu. Beruntung dapat lecturer sporting macam patik ni. Confirm fav lecturer ni! Hahaha

    ReplyDelete
  2. wahhh pegawai,good luck pojie

    ReplyDelete
  3. Good Luck! semoga berjaya..baca selawat banyak2...in shaa Allah,Allah permudahkan semua urusan interview encik pojie tu.. amin.. :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN