Warna dan Kerjaya | MYRYL Keluarkan DVD

Warna dan Kerjaya


Warna dan Kerjaya | MYRYL Keluarkan DVD | Korang selesa ke dengan kerjaya korang sekarang? Adakah korang ingin bertukar kerjaya tapi tidak tahu apa yang ingin dilakukan?

MYRYL adalah jawapannya dengan segala persoalan korang itu. MYRYL atau lebih senang dikenali Master Yourself Revamp Your Life menyediakan kursus yang mungkin boleh membantu korang untuk melakukan perubahan kerjaya atau membantu untuk mencari kerjaya tambahan dengan menggunakan kuasa WARNA

Dengan pengalaman yang dimiliki oleh pemilik MYRYL ini iaitu Puan Shuhada Alauddin atau lebih mesra dengan panggilan Kak Shu, maka terhasillah DVD yang bertajuk "Warna dan Kerjaya".


Warna dan Kerjaya

Menariknya, DVD “Warna & Kerjaya” ini merupakan DVD yang pertama dihasilkan bagi tujuan membantu golongan dewasa yang bekerja tetapi ingin membuat perubahan kerjaya ataupun ingin memulakan perniagaan tetapi tidak tahu apakah kerjaya ataupun perniagaan yang boleh diceburi.

Warna dan Kerjaya

Menarik DVD Warna dan Kerjaya

Apa yang lebih menarik tentang DVD Warna dan Kerjaya ini adalah pendekatan yang diambil oleh Kak Shu untuk berkongsi dan membantu korang diluar sana yang ingin membuat perubahan kerjaya ataupun memulakan perniagaan adalah melalui WARNA diri.  

Siapa sangka badan kita mempunyai aura warna yang boleh membantu mendapatkan sesuatu jawapan yang mungkin kita cari selama ini.

Warna dan Kerjaya

Warna dan Kerjaya

Apa yang patik boleh rumuskan, DVD ini boleh membantu kita sambial bersantai dirumah untuk berkira-kira membuat perubahan didalam kerjaya atau mencari-cari perniagaan yang boleh diusahakan. Hanya perlu pasang di TV atau komputer masing-masing dan kemudian korang semua boleh menontonnya secara santai. 

Warna dan Kerjaya

Yang best tentang DVD ini adalah modul-modul yang lengkap beserta aktiviti latihan yang disediakan sangat-sangat membantu untuk mengaplikasikan ilmu yang disampaikan melalui video tayangan dari Kak Shu. Penerangan dan visual yang sangat jelas serta langkah demi langkah ilmu menjadikan patik boleh mengikuti apa yang diajari. 

Warna dan Kerjaya

Bagaimana Untuk Mendapatkan DVD Warna dan Kerjaya

Bagi korang semua yang ingin memiliki DVD atau memerlukan khidmat motivasi, boleh terus menghubungi Nadhir Nordin ditalian 019-9390135 atau email kepada nadhir@myrylpoint.net

Selain itu segala informasi MYRYL Warna dan Kerjaya juga boleh didapati di:

Website: www.myryl.net
Instagram: @myrylpoint
Facebook : MYRYLComments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN