HARGA BERBALOI DARI API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

HARGA BERBALOI DARI API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA | Bercerita bab makan steamboat & grill ni, patik lebih prefer lokasi yang sangat santai dan mudah untuk ekses pada makanan.

Tempoh hari bersempena percutian singkat patik dan rakan blogger lain, patik sempat menjengah ke sebuah restoran yang berkonsepkan steamboat & grill ni haaa. Restoran yang agak popular di Melaka yang khabarnya memberi harga yang sangat-sangat berbaloi dengan makanan yang sangat melimpah ruah. 

Restoran Api-api Steamboat & Grill yang berlokasi derhampiran dengan AEON Bandaraya Melaka adalah lokasi yang ingin patik kongsikan. 

MENARIK API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

Apa yang menariknya disini adalah harga yang mereka sangat berpatutan. Bukan berpatutan saja maksud patik, malah harganya boleh menyebabkan terpelanting oi. Hahahaa.

Selain harganya yang sangat meletop, pakej yang ditawarkan memberi impak keunikan kepada pelanggan yang datang kesini. 

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

Bak kata mereka, hari-hari merupakan hari promosi di Api-Api Steamboat & Grill ni haaa. Korang boleh tengok senarai hari-hari yang berkaitan. Sekiranya inginkan promosi, patik cadangkan korang datang pada hari yang telah mereka sediakan untuk menikmati pelbagai jenis steamboat & grill disini.

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

Makanan yang disediakan disini bukan saja berbentuk steamboat & grill sahaja, mereka juga menyediakan makanan panas lain serta lauk pauk yang boleh dinikmati dengan nasi putih. 

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

Ruang makan yang selesa dan santai menjadikan Restoran Api-Api Steamboat & Grill ini menjadi pilihan pengunjung dikawasan sekitar mahupun pengunjung luar dari Melaka. 

Apa yang patik diberitahu, rata-rata pengunjung disini adalah mereka yang datang dari luar dan mengetahui lokasi ini melalui lawan sosial dan juga pesanan dari mulut kemulut. Yes itu sangat patik akui, promosi seperti ini lebih berjaya daripada promosi pengiklanan diluar.

Bagi mereka yang ingin berkunjung kesini, korang boleh singgah dialamat sepeerti berikut:

Api-Api Steamboat & Grill
No. 8, Jalan Jalan Lagenda 6,
Taman 1 lagenda,
Melaka Tengah,
75400 Melaka,

Email: 
apiapisteamboatandgrill@gmail.com

Telefon: 
013 30 40 500

Facebook:

API-API STEAMBOAT & GRILL MELAKA

Terima kasih kepada pihak pengurusan Restoran Api-Api Steamboat & Grill kerana sudi menerima kehadiran kami dan merasai sendiri keenakan dan environment disini. 

Comments

  1. Kena mai hujung minggu la kalau macam nie

    ReplyDelete
  2. Aku baru datang tadi mcm sial kedai, daging xder, kambing bagi 2 keping jer seorang, udang, sotong xder, ketam pun kecik jer, x berbaloi langsung bayar rm30, aku pegi pada 11/10/2019.

    Kedai kotor babi betul, xkn nk makan ayam jer, baik aku mkn seoul garden jer, bayar mahal tp puas hati, nk tolong orang Melayu, tp keda mcm bangang, baik ko tutuplah kedai, p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN