Kurta Lelaki Moden ByFauziAryaan di Utusan Malaysia
Kurta Lelaki Moden ByFauziAryaan di Utusan Malaysia | Alhamdulillah usaha patik untuk menjadikan label patik dikenali oleh orang ramai akhirnya dipermudahkan bila pihak Utusan Malaysia sudi untuk memanggil patik bagi mengisi ruangan akhbar mereka.

Kurta Lelaki Moden

Sebenarnya peluang untuk muncul ini telah dibantu banyak oleh rakan-rakan yang sangat menyokong denganminat dan impian patik ni haaa.

Kurta Lelaki Moden

Untuk pengetahuna semua, patik muncul dengan label sendiri atas nama ByFauziAryaan ini adalah disebabkan impian untuk mempunyai label sendiri. Impian untuk menghasilkan kurta lelaki moden yang sesuai digunakan pada bila-bila masa dan dimana juga berada. 

Patik tidak mahu bila sebut kurta sahaja, ianya hanya sesuai untuk majlis-majlis berbentuk kerohanian sahaja. Patik inigin jadikan koleksi patik ini adalah pakaian yang sesuai untuk semua.

Kurta Lelaki Moden

Pemilihan material dan rekaan idea itu adalah cetusan ilham patik dan juga rakan kongsi patik iaitu adik patik sendiri Mardiana Aryaan yang sangat-sangat bersemangat untuk menaikkan label ByFauziAryaan ini supaya menjadi anatara koleksi kurta lelaki moden pilihan orang ramai.

Kurta Lelaki Moden

Bagi mereka yang ingin melihat sendiri koleksi-koleksi dari label patik, ByFauziAryaan boleh terus ke:

Instgram: 
@byfauziaryaan
 
Facebook page:

Email:
byfauziaryaan@gmail.com

Telefon: 
017-2750470 (ByFauziAryaan)

 
Label patik hanya mengeluarkan kurta lelaki moden yang berkonsepkan 
. TRENDY . MODEN . SOPAN .

Itu lah ByFauziAryaan


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN