PERSEDIAAN SEMINAR ANTARABANGSA KESIHATAN PERSEKITARAN DAN PEKERJAAN ICEOH 2016

 ICEOH 2016

PERSEDIAAN SEMINAR ANTARABANGSA KESIHATAN PERSEKITARAN DAN PEKERJAAN ICEOH 2016 | Untuk pengetahuan semua jabatan patik tempat patik bekerja akan mengadakan seminar antarabangsa kesihatan persekitaran dan pekerjaan 2016 atau lebih dikenali sebagai ICEOH 2016 (International Conference on Occupational Safety and Health 2016).

 ICEOH 2016

Seminar ini yang akan berlangsung dari 11-13 April 2016 akan menerima kehadiran deligasi seluruh dunia dan tidak lupa deligasi tempatan.

Pelbagai persediaan yang giat patik dan kumpulan patik lakukan demi 3 hari seminar tersebut. Kiranya sekarang ni memang sedikit sibuk berkira-kira menghadapi masa yang akan datang. 

 ICEOH 2016

Yang bestnya, seminar ini juga akan kami terbitkan laporan ringkas mengenai jabatan patik bekerja beserta profile setiap kakitangan dijabatan patik.

 ICEOH 2016

Ini adalah aksi fotoshoot yang kami lakukan untuk penerbitan tersebut. Semoga kelahiran penerbitan yang ringkas dari kami ini akan membantu sedikit sebanyak bukan untuk warga UPM tetapi membantu warga masyarakat juga.

 ICEOH 2016

Insan yang berlatarbelakang bidang Kimia kini beralih kepada bidang Kesihatan Persekitaran dan Pekerjaaan. Tapi patik sangat suka dengan apa yang patik lakukan kini. Bidang baru dan banyak yang patik belajar walaupun bukan dalam bidang patik secara langsung. 

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)