BAUCAR CJ WOW SHOP UNTUK AHLI TONTON VIP SEMPENA HARI MALAYSIA 2016


BAUCAR CJ WOW SHOP UNTUK AHLI TONTON VIP SEMPENA HARI MALAYSIA 2016 | Korang suka sesuatu yang percuma? Ni haaaa baucar CJ WOW SHOP berjumlah RM30 yang akan diberikan secara percuma kepada 1000 orang pertama yang menjadi ahli TONTON VIP bermula dari 16 - 30 September 2016. 

Keistimewaannya adalah korang yang menjadi ahli TONTON VIP adalah akses ke arkib tonton yang mempunyai lebih 23,000 jam drama, filem serta rancangan hiburan tempatan. Yang bestnya lagi, korang boleh menonton cerita terbaru beberapa bulan awal sebelum rancangan tersebut disiarkan di televisyen dan bagi pengguna telefon anroid dan IOS, korang boleh memuat turun apa jua rancangan diaplikasi TONTON dan boleh menonton ketika off line. Haaaa menarik bukan?!!

Oh yaaaa baucer yang korang dapat tadi korang boleh gunakan untuk memberi apa jua produk di CJ WOW SHOP termasuklah kategori fasyen, kecantikan, kediaman dan kehidupan. Pendek kata emua yang ada di CJ WOW SHOP korang boleh gunakan baucer tersebut. 

Berbalik kepada promosi yang diberikan kepada ahli TONTON VIP, sempena Hari Malaysia 2016 korang boleh menyaksikan rancangan seperti It’s A Date, sebuah program berbentuk biografi yang mengikuti perjalanan kehidupan anak seni seperti Mia Ahmad, Fattah Amin, Keith Foo dan Soo Wincci. Program berbentuk hiburan, Crazee Stupid Stuff pula menyaksikan hos, Sharifah Amani melakukan pelbagai perkara yang berada di luar jangkauan fikiran dan semuanya di TONTON.

Kisah yang memaparkan keunikkan dan keindahan Malaysia boleh korang tonton seperti Hoods, Best In The World, Jalan Jalan Cari Makan, Homecoming dan Let’s Cycle.

Jadi apa tunggu lagi, lawati www.tonton.com.my untuk menonton sebagai TONTON VIP dan ke www.cjwowshop.com.my untuk menebus baucer yang diberikan tadi.

Instagram:
TontonMy

Website:


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN