MINUM PETANG MUDAH DENGAN PERIUK SERBAGUNA

MINUM PETANG MUDAH DENGAN PERIUK SERBAGUNA DORAEMON

MINUM PETANG MUDAH DENGAN PERIUK SERBAGUNA | Korang masih ingat entri berkenaan #periukdoraemon yang patik buat tempoh hari? Kalau korang nak singgah baca, ni haa link entri tersebut:


Sejak dua menjak ni, kehidupan patik di pejabat lebih mudah dengan adanya #periukdoraemon tersebut. Segala menu berkonsep sihat boleh patik sediakan dengan menggunakan periuk tersebut.

Kenapa patik gelarkan dia sebagai #periukdoraemon? Sebabnya dengan 1 periuk ni, korang boleh memasak lauk, memanaskan lauk dan juga menanak nasi hanya menggunakan 1 bekas. Nampak tak betapa mudahnya #periukdoraemon ini. 

Untuk kali ni patik telag menggunakan #periukdoraemon untuk mengukus pau segera dan ditambah juga kopi panas menjadi pilihan patik untuk petang ini. 

Ramai rakan sosial patik yang bertanya dimana boleh mereka dapatkan periuk yang ringkas dan mudah seperti patik ni haaaa. Untuk itu nanti patik akan kongsikan dengan korang dimana patik dapatkan periuk istimewa ini. 

Comments

  1. Bestnya kukus guna kuih pau frozen tu..nikmat kan...senang la zmn sekarang ni ada periuk serbaguna ni...jom buat menu lain jom

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN