PENGECAS LAPTOP MULTIFUNGI JENAMA INNERGIE SANGAT HEBAT

PENGECAS LAPTOP MULTIFUNGI JENAMA INNERGIE SANGAT HEBAT

PENGECAS LAPTOP MULTIFUNGI JENAMA INNERGIE SANGAT HEBAT | Sebagai blogger nombor 1 di Malaysia, laptop adalah senjata utama bagi memudahkan pekerjaan patik untuk mengemaskini blog patik www.duniapatik.com dan patik yakin semua blogger di Malaysia akan menggunakan laptop atau netbook dalam mengemaskini blog masing-masing.

Set lengkap PowerGear ICE 65 dari Innergie
Set lengkap PowerGear ICE 65 dari Innergie

Bila menggunakan laptop atau netbook, patik akan pastikan bateri terisi sepenuhnya supaya patik boleh menggunakannya dimana-mana sahaja. Tapi akan ada suatu masalah apabila alat pengecas tertinggal dan kepala alat pengecas tidak sama dengan rakan-rakan lain. OMG !!

Terbaru pengecas laptop multifungsi dari Innergie diberi nama PowerGear ICE 65 amat memudahkan patik.

Power Gear ICE 65
Power Gear ICE 65

Yang menariknya tentang produk ini, ianya boleh diguna pada plbagai jenis jenama laptop termasuklah Dell, HP, Lenovo, Asus dan Toshiba.

Pengecas laptop multifungsi daripada Innergie
Pengecas laptop multifungsi daripada Innergie

Ianya didatangkan dengan 6 pin point berlainan yang membolehkan ianya masuk dengan pelbagai jenis laptop, wayar penyambung sepanjang 1.5 meter, manual penggunaan, bekas penyimpanan dan plug penyambung. 

Pengecasan Power Gear ICE 65 diberi jaminan selama 3 tahun
Pengecasan Power Gear ICE 65 diberi jaminan selama 3 tahun

Produk Innergie, Power Gear ICE 65 ini diberi jaminan selama 3 tahun kepada pengguna mereka sebagai bukti produk mereka tahan untuk kegunaan harian. 

Kuasa pengecasan sebanyak 65 watt dalam suatu masa
Kuasa pengecasan sebanyak 65 watt dalam suatu masa

Selain itu dengan penggunaan berterusan, teknologi didalam alat pengecas Power Gear ICE 65 mampu melepaskan haba sebanyak 90% dan memberi kuasa pengecasan sebanyak 65 watt untuk suatu masa. Jadi korang boleh gunakan pengecas tersebut dalam jangka masa yang lama.

Power Gear ICE 65 seberat 130 gram
Power Gear ICE 65 seberat 130 gram

Dengan hanya seberat 130 gram ianya sangat ringan untuk dibawa travel dan sangat mudah kerana saiznya yang memang kecil.

Selain digunakan untuk mengecas laptop, korang boleh gunakan plug tersebut untuk disambung dengan pengecas kereta yang patik pernah ceritakan [DISINI].

LifeHub Plus disambung kepada Power Gear ICE 65
LifeHub Plus disambung kepada Power Gear ICE 65

Dengan plus kepala Power Gear ICE 65 korang boleh gunakan pengecas kereta LifeHub Plus ini sebagai pengecas terus menggunakan kepala plug. Nampak betapa multifungi bukan produk daripada Innergie ini. 

LifeHub Plus dari Innergie
LifeHub Plus dari Innergie

Rangkaian produk daripada Innergie ini memang multifungsi dimana korang boleh gunakan dimana sahaja mengikut keperluan. Kiranya bila time kecemasan semua ini akan memudahkan kerja korang semua.

Untuk maklumat lanjut korang boleh dapatkan segala informasi disini.


Facebook:
Facebook/Innergie.Malaysia

Website:

Telefon:
016-5559321
Terima kasih kepada pihak Innergie Malaysia kerana menghasilkan produk ini yang memudahkan kerja-kerja patik sebagai blogger no. 1 di Malaysia.


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

MASJID 1000 SELAWAT MERCU TANDA PULAU PANGKOR