KUALA LUMPUR PHOTOGRAPHY FESTIVAL 2016 RAIKAN ULANG TAHUN KE 20


KUALA LUMPUR PHOTOGRAPHY FESTIVAL 2016 RAIKAN ULANG TAHUN KE 20 | Bersempena sambutan ulang tahun ke-20, Kuala Lumpur Photography Festival 2016 yang merupakan acara yang fokus pada industri gambar akan mengadakan festival terbesar di Asia Tenggara.

Apa yang patik dengar, setiap tahun jurugambar dan mereka yang terlibat dengan industri perlancongan akan berkumpul di sini bagi menghadiri seminar daripada orang yang hebat didalam industri pengambaran dan juga perlancongan.Selain seminar, mereka juga akan bertukar-tukar pendapat dan juga berinteraksi sesama mereka sambil membina hubungan baik dimasa hadapan selain terdapat jualan produk terbaru dan juga peserta boleh memenangi hadiah yang menarik.

Dari tahun 2010 banyak program-program baru yang diperkenalkan dari masa ke masa bagi memberi nilai tambah kepada festival ini selain memperkenalkan KLPF Photo-creator of the Year Award.

Festival yang diadakan 2 tahun sekali ini diadakan adalah untuk mengangkat martabat jurugambar di Malaysia ditempat yang sepatutnya selain mempromosikan jurugambar yang ada di Malaysia.

Sejak tahun 2012 suatu inisiatif diperkenalkan iaitu Free Independent Travel Exchange (FITE) adalah platform untuk pengusaha industri pelancongan / organisasi untuk melibatkan diri dengan industri perlancongan dimana semuanya akan ditanggung secara PERCUMA !!

Untuk pengetahuan semua Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) yang pertama telah diadakan pada tahun 1997 dan sejak itu ianya menjada acara rutin. KLPF & FITE adalah terbuka kepada orang ramai dan masuk adalah percuma.

KLPF / FITE dianjurkan oleh PCP Publications - penerbit untuk fotografi dan perjalanan majalah - Photo Creator, Advanced Imej, Fotografika, Travelmate and TravelutionBagi mereka yang ingin melihat sendiri festival gambar yang meriah, ini patik sediakan informasi untuk memudahkan korang.

KUALA LUMPUR PHOTOGRAHY FESTIVAL 2016
StarXpo Centre
Tingkat 15,
Kenanga Wholesale City
Kuala Lumpur

TARIKH: 
7 - 9 Oktober 2016

MASA: 
10.00 pagi - 9.00 malam

Website:


>>AKTIVITI PENUH KLPF 2016<<


Jom kita sama-sama menyokong industri fotografi di Malaysia.

Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

MASJID 1000 SELAWAT MERCU TANDA PULAU PANGKOR