PRODUK KECANTIKAN BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI DARIPADA DA MAJESTIC BEAUTY


PRODUK KECANTIKAN BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI DARIPADA DA MAJESTIC BEAUTY | Sejak kebelakangan ini lambakkan produk penjagaan diri yang berasakan bahan kimia yang kadang kala patik sendiri ragu-ragu untuk guna menjengah pasaran. 

Patik secara peribadi lebih gemarkan produk yang menggunakan bahan semulajadi untuk bahan mencuci muka skrub dan sebagainya. 

Terbaru patik telah diperkenalkan dengan produk yang bagi patik sangat semulajadi iaitu produk dari Da Majestic Beauty yang terdiri daripada Coffee Scrub , Serum Birdnest dan juga Lip Scrub


Coffee Scrub - Produk yang berasakan kopi ni sangat mudah bagi patik. Hanya ambil sedikit Coffee Scrub ini dan bancuhkan dengan sedikit air dan kemudian korang boleh sapu dimuka atau dibahagian badan yang korang rasa nak kelihatan cerah. 

Untuk pengetahuan korang bahan ini telah sedia untuk digunakan terus tanpa korang perlu menampah apa jua bahan tambahan. 

Kebaikan Coffee Scrub keluaran Da Majestic Beauty ini korang akan rasa kulit korang lembut dan ringan serta bauan daripada kopi memberi ketenangan semasa kita ratakan dikawasan yang kita ingin buat.


Serum - Serum yang berasakan sarang burung dan juga campuran emas ini baik untuk membaiki struktur kulit kita. Bagi patik yang jenis kulit tidak secantik orang lain tu, patik cuba menggunakan serum ini sebab patik percaya bahan organik daripada sarang burung ini baik dan boleh membantu dalam perubatan. 

Korang hanya perlu meletakkan beberapa titis pada kulit wajah dan hanya perlu menyapu secara rata keseluruh wajah. InsyaAllah kita mencuba sesuatu yang berlainan dari biasa.


Lip Scrub - Scrub bibir yang dihasilkan oleh Da Majestic Beauty ini menggunakan bahan garam yang bagi patik sangat elok dan tidak berbahaya. Untuk mengelakkan sedikit masin garam, mereka menambah bahan perasa seperti patik suka iaitu strawbery.

Cara menggunakan sangat mudah. Korang hanya perlu colek sedikti garam tersebut dan korang boleh mula menyental bibir korang secara perlahan. Korang akan rasakan kulit-kulit kering pada bibir akan tanggal dan bibir akan rasa lebih nipis. Itu yang patik rasa laaa ye. Hehehe.


Secara keseluruhan produk daripada Da Majestic Beauty ini adalah produk yang berasaskan bahan semulajadi dan organik. Korang tidak perlu was-was dengan penggunaan ini dan semua nya siap sedia untuk kita gunakan.

Bagi korang yang ingin mencuba produk Da Majestic Beauty ini, korang boleh dapatkan inofrmasi seperti berikut:

Da Majestic Beauty

Telefon:
+6012 609 2693 

>> FACEBOOK | INSTAGRAM <<
Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

MASJID 1000 SELAWAT MERCU TANDA PULAU PANGKOR