PRODUK KECANTIKAN BERASASKAN KUNYIT DARI MR & MRS SCRUB WITH LOVE


PRODUK KECANTIKAN BERASASKAN KUNYIT DARI MR & MRS SCRUB WITH LOVE | Tempoh hari patik sempat google mencari kehebatan tumbuhan semulajadi sebagai pengganti lambakan produk kecantikan dipasaran. Antara tumbuhan hebat adalah kunyit

Kunyit sangat hebat yang boleh membantu untuk perawatan kulit seperti boleh mengubati jerawat wajah, mengatasi kulit berminyak, mengatasi kulit kering, membantu mengurangkan tanda-tanda penuan, mengatasi stretch mark, mengurangkan pigmentasi dan banyak lagi. 


Nak jadi kisah satu produk daripada Mr & Mrs Scrub With Love begitu fokus menghasilkan produk wajah berasakan kunyit. Yeaaayyyy patik dah jumpa produk yang akan memudahkan patik untuk bersiap.  


Produk scrub daripada Mr & Mrs Scrub With Love ini telah siap sedia dan korang hanya perlu membancuhnya dan bolehlah disapu keseluruh wajah atau bahagian yang korang perlukan. 


Secara peribadi patik sangat suka scrub ni haa sebab bila kita sapu dekat muka, ianya akan mengering dan akan membuatkan wajah korang cekang dan menegang. Tak tahu patik nak kate macam mana. Memang seronok laa kalau kita gunanya setiap hari sebab ianya berasaskan bahan-bahan tradisional seperti kunyit, beras pulut, Untuk pengetahuan korang produk berasakan kunyit ini sediit sebanyak boleh membantu patik untuk tampil dengan elok didepan masyarakat sebab kulit patik ni jenis kulit berminyak dan bekas-bekas jerawat. Semoga dengan penggunaan ini boleh membantu patik dan juga orang ramai diluar sana untuk lebih baik. 

Bagi korang yang ingin mencuba produk scrub daripada Mr & Mrs Scrub With Love ni, korang boleh dapatkan informasi seperti berikut.


>> INSTAGRAM | FACEBOOK <<Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN