SUPLEMEN TAMBAHAN DARI NU-PREP MEMBANTU KEKAL CERGAS, SIHAT DAN BERTENAGA


SUPLEMEN TAMBAHAN DARI NU-PREP MEMBANTU KEKAL CERGAS, SIHAT DAN BERTENAGA | Sebagai blogger nombor 1 di Malaysia, patik sejak dua menjak ni mengalami sedikit kelesuan. Mana tidaknya dengan mengurus hal rumah sejak ketiadaan bonda tercinta serta sibuk dengan kerja harian dan aktiviti blogging. Memang memenatkan.

Apa lagi, sambil patik singgah ke farmasi mencari spray rambut dan juga perkakas lelaki lain, patik sempat menjengah kebahagian ubat-ubat tambahan. Saja untuk mengambil tahu produk yang mana mungkin sesuai. Tiba-tiba mata tertacap produk kotak berwarna merah oren tertulis NU-Prep. Dalam hati adakah ini jenis "ubat kuat lelaki" yang orang diceritakan tu?

Belek punya belek rupanya NU-Prep ini adalah suplemen tambahan yang membantu orang-orang macam patik ni haaa. Huhuhu. Yesss patik sudah dapat jawapannya !! Yang bestnya suplemen ini sesuai untuk LELAKI dan juga WANITA.Selalunya kalau untuk mendapatkan suplemen patik lebih suka membaca informasi yang terdapat dibotolnya dahulu sebelum membuat keputusan untuk dapatkannya.

NU-PREP PRODUK SUPLEMEN KESIHATAN WANITA DAN LELAKINu Prep yg dihasilkan oleh syarikat Biotropics Malaysia Berhad merupakan suplemen tongkat ali semula jadi dari hutan hujan di Malaysia. Walaupun Nu-Prep ini tertera perkataan LELAKI, ini tidak bermakna ianya tidak sesuai untuk golongan WANITA. Seperti kita sedia maklum kebaikan tongkat ali ini sesuai untuk semua kaun WANITA dan LELAKI. Jadi tiada masalah untuk berkongsi.Hasil bacaan patik, kebaikan Nu-Prep ini telah diuji oleh 15  kajian klinikal untuk meningkatkan kecergasan, menambahkan tenaga, memulihkan kelesuan, menguatkan badan dan melancarkan peredaran darah didalam badan kita. Wooo.. rupanyanya hebat penangan tongkat ali didalam tubuh badan selain produk ini telah mendapat sijil HALAL daripada JAKIM Malaysia.Selain itu suplemen ini telah diberbuat oleh sainstis dari Malaysia dan Massachusetts Institute of Technology (USA) dan telah dipatenkan di Malaysia, Amerika Syarikat Eropah serta Jepun. Nampak hebat bukan produk hasil kerjasama ini demi menghasilkan produk yang terbaik untuk pengguna.Kompaun aktif yang diakstrak daripada tongkat ali ini membantu bagi meningkatkan stamina, memulihkan tenaga dan memulihkan kelesuan kita semua.

Hanya dengan 2 capsul sehari, Nu-Prep insyaAllah dapat membantu patik kembali bertenaga dan mengurangkan kelesuan dalam melakukan aktiviti seharian sebagai pekerja, anak dan blogger nomber 1 di Malaysia.Bagi mereka yang ingin mendapatkan suplemen tambahan dari Nu-Prep ini korang boleh ke Guardian, Watson, Caring, Farmasi Vitacare, Kedai Jamu Tradisional atau dapatkan informasi seperti yang patik sediakan.

BIOTROPICS MALAYSIA BERHAD
Lot 21 Jalan U1/19 Section U1,
Hicom-Glenmarie Industrial Park,
40150 Shah Alam, Selangor

Website:

Hotline:
1 800 22 2012
GL: +603 5565 5600 | DL:+603 5565 5645 | F:+603 5565 5601

Email:
noorsyarida.s@biotropicsmalaysia.com
nuprep@biotropicsmalaysia.com

Instagram:
NuPrepLelaki

Facebook:
Nu Prep Lelaki


Comments

 1. bagus jgak nih..boleh try..berapa RM nih?

  ReplyDelete
 2. Terbaik artikel ni. saya pun nak cuba

  Sekarang ni saya dok tengah cuba Biotropics men's formula. Saya beli kat https://www.biotropicsmensformula.com/

  Untuk promosi terkini mohon klik pulak kat sini

  Nampak ok jugak

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN