MASALAH KULIT WAJAH LELAKI BOLEH DIRAWAT DALAM MASA 5 HARI DENGAN PRODUK DEEJA COSMETIC


MASALAH KULIT WAJAH LELAKI BOLEH DIRAWAT DALAM MASA 5 HARI DENGAN PRODUK DEEJA COSMETIC | Masalah kulit dan lelaki adalah sangat normal bagi semua orang termasuklah patik sendiri. Kulit wajah patik pun bukan seindah yang disangka didalam gambar-gambar yang dipaparkan dilaman sosial.


Oleh sebab itu patik masih mencari dan telah mencuba pekbagai produk yang dirasa sesuai dengan kulit wajah patik. Terbaru patik sedang mencuba produk yang juga sesuai untuk lelaki iaitu produk Deeja Cosmetic dimana ianya boleh membantu merawat wajah kulit lelaki dalam masa 5 hari.

Kiranya bagi korang yang berumah tangga ke kan, produk ni boleh dikongsi korang laki bini. Haaaa lebih jimat dan dua-dua akan lebih meletop dalam masa 5 hari.

Untuk pengetahuan korang, produk Deeja Cosmetic ini dirumuskan dengan pelbagai bahan semulajadidan herba yang terpilih.Jadi korang tidak perlu risau takut untuk mencuba kerana ianya daripada bahan semulajadi. Selain itu ianya sudah semestinya mendapat sijil HALAL dan juga asli buatan Malaysia.

SABUN PEMBERSIH MUKASabun pembershih muka dari Deeja Cosmetic ini mengandungi bahan seperti lobak merah, susu dan juga air mawar. Air mawar ini akan memberikan kesegaran pada wajah selepas mencuci. Untuk sabun ini, patik kerat menjadi 4 supaya lebih jimat. Hehehe. (Harga: RM12.00 WM / RM15.00 EM)

TONER NANOCampuran air mawar dan juga aleo vera boleh membantu kulit wajah yang kusam, mengekalkan kelembapan kulit, mengecilkan pori-pori wajah, agent anti penuaan,mengatasi masalah bawah mata dan masalah kulit kering. 

Selepas mencuci muka, korang boleh menepek-nepek wajah korang dengan Toner Nano dari Deeja Cosmetic ini. (Harga: RM22.00 WM / RM25.00 EM)

KRIM MALAMKrim Malam yg dirumus khas dengan Alpha Hydroxy Acid (AHA), vitamin E, Retanioc Acid dan Gliserin ini diperakui dapat meningkatkan produksi kolagen, memperbaiki lapisan kulit, melembutkan dan menghaluskan kulit.

Krim malam ini korang boleh sapukan selepas mencuci muka dengan Sabun Pembersih Muka Deeja Cosmetic. (Harga: RM28.00 WM / RM30.00 EM)

KRIM NANOKrim yang berwarna oren ini adalah gabungan kunyit dan juga minyak jojoba dimana semua sedia maklum bahawa kunyit memang baik untuk kulit wajah kerana boleh menghilangkan jerawat, meninggalkan kulit mati , memudarkan parut jerawat dan menaikkan seri wajah. (Harga: RM28.00 WM / RM30.00 EM)

KRIM SIANGGabungan buah almond, biji tomato dan juga aleo vera telah menghasilkan Krim Siang yang sangat baik untuk merawat kulit wajah.

Ianya boleh disapukan pada wajah selepas korang mencuci wajah dengan Sabun Pembersih Muka dan ianya adalah untuk waktu siang sahaja. (Harga: RM28.00 WM / RM30.00 EM)


TIPS PENGGUNAAN PRODUK DEEJA COSMETIC

SIANG
  • Cuci wajah dengan Sabun Pembersih Muka
  • Keringkan wajah dan sapukan Toner Nano dengan kapas muka
  • Sapukan Krim Siang secara nipis keseluruh wajah

MALAM
  • Cuci wajah dengan Sabun Pembersih Muka
  • Sapukan Krim Malam secara nipis keseluruh wajah


Bagi mereka yang mengalami masalah kulit sensetif,berjerawat, pigmentasi, berminyak di zon T, black head dan bintik-bintik diwajah, patik anjurkan korang cuba menggunakan produk ini.Rangkaian produk Deeja Cosmtic ini didatangkan dengan pakej dimana kesemuanya didatangkan dalam pek dengan harga RM85 untuk semenanjung dan RM90 untuik Sabah dan Sarawak.


Bagi korang yang inginkan informasi lanjut, korang boleh dapatkannya dibawa ini. 

Telefon:
019-6945950


>> FACEBOOK | INSTAGRAM <<


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN