PERCUTIAN BAJET LEBIH MUDAH DENGAN TOURISTGUIDE.COM.MYPERCUTIAN BAJET LEBIH MUDAH DENGAN TOURISTGUIDE.COM.MY | Sejak dua menjak ni patik perasan orang ramai sibuk berlawan nilai percutian mereka. Bila sebut percutian bajet masing-masing akan bertanya berapa "bajet" bercutian yang telah dihabiskan semasa bercuti. 

Kalau patik pun, patik lebih suka mencari percutian yang berbajet rendah dengan keadaan ekonomi sekarang yang tidak berapa menentu tetapi keinginan untuk bercuti membuak-buak. Jadi patik akan mencari agensi yang boleh memberikan nilai percutian bajet tetapi kepuasan bercuti tu akan memberi makna. 

Belek punya belek,patik terperasan website www.touristguide.com.my yang boleh memberi pakej percutian yang boleh patik katakan "bajet".

PELANCARAN LAMAN WEB WWW.TOURISTGUIDE.COM.MYBerlokasi di The Westin Hotel Kuala Lumpur majlis pelancaran laman web www.touristguide.com.my telah berlangsung dengan begitu meriah sekali. 

Untuk pengetahuan korang, Touristguide.com.my ni telah bertapak dialam maya lebih kurang 5 tahun bermula tahun 2011 dimana ianya menyediakan platform untuk korang yang suka mengembara secara bajet diluar sana. 

Setakat ini seramai 3000 orang telah mendaftar di Touristguide.com.my dan misi mereka adalah mengumpul database traveler sehingga 100,000 orang sebelum mereka mengembangkan misi mereka keluar Malaysia. 


Majlis pelancaran ini telah selamat dilakukan oleh Encik Mohd Akbal Setia, Pergarah Tourim Malaysia Kuala Lumpur, Encik Devan Kumar, Pengarah Urusan Touristguide.com.my dan duta kepada jenama ini iaitu Akim Ahmad.

Apa yang patik dapat tahu banyak promosi percutian "bajet" yang disediakan untuk korang diluar sana. Ini adalah promosi yang sedang berlangsung kepada korang yang mendaftar di www.touristguide.com.my. Ohh yaaa pendaftaran sebagai ahli adalah PERCUMA !!

Percutian ke Maldives

Percutian ke Mauritius

Percutian ke Taj Mahal

Percutian ke Kerala

Percutian ke Hong Kong

Haaaa nampak kan 5 pakej yang patik kongsikan ni. Pakej ini akan sah sekiranya korang daftarkan diri secara PERCUMA di laman web yang patik sebutkan tadi dan korang boleh menempah sehingga 30 November 2016 untuk menikmati harga promosi yang sangat hebat ini.  

Promosi sehingga 50% yang akan korang nikmati ini akan membolehkan korang memilih masa diantara 1 April 2017 sehingga 31 Mac 2018. Kenapa korang perlu bercuti dengan Touristguide.com.my? Kerana percutian korang akan lebih bermakna dengan mereka. 


Bagi korang yang inginkan lebih informasi, ni patik sediakan sedikit latar belakang dan cara untuk menghubungi syarikat tersebut. Yang penting korang kena daftar di www.touristguide.com.my secara PERCUMA tau !!


INFINITY VACATION SDN BHD (1141826-T)
Suite A25-3A, Sentral Business Park,
Jalan TKS 1,Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang,
Selangor Darul Ehsan
-
Talian Bebas Tol: 
1800 38 3338

Waktu Pejabat: 
9.00 pagi – 6.00 petang (Isnin – Jumaat)


>> WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM <<


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN