BENANG HIJAU DAN BUTIK MCC ADAKAN JUALAN GUDANG TERBESAR SERENDAH RM 5

BENANG HIJAU DAN BUTIK MCC

BENANG HIJAU DAN BUTIK MCC ADAKAN JUALAN GUDANG TERBESAR SERENDAH RM 5 | Kalau yang terperasan sejak dua menjak sibuk orang berkata tentang Jualan Gudang Terbesar Benang Hijau dan Butik MCC

Sebenarnya apa yang dikatakan melalui hebat tersebut adalah BENAR!! Benang Hijau dan Butik MCC akan mengadakan jualan terbesar pada 25 dan 26 Februari 2017 (Sabtu dan Ahad).

BENANG HIJAU DAN BUTIK MCC

Yang seronoknya mereka menawarkan lebih 50 jenis tudung dengan harga yang paling murah iaitu serendah RM 5. Nampak tak betapa murahnya harga yang mereka tawarkan ni kan?!!

Bukan itu sahaja. Sebanyak 100 jenis blouse, jubah dan palazo juga akan dijual dengan harga serendah RM 35 dan RM 50 pada 2 hari yang patik bagitahu tadi. Patik yakin korang mesti akan seronok dengan tawaran yang mereka berikan ini. 

Selain dengan tawaran yang meletop ini, Benang Hijau dan Butik MCC akan memperkenalkan tudung terbaru yang akan dijual pada harga yang cukup istimewa bagi korang datang pada 2 hari ini. Memang gila-gila seronok bagi korang yang menggemari jenama ini. 

BENANG HIJAU DAN BUTIK MCC

Bagi korang kaum wanita yang datang bersama anak-anak dan suami, korang jangan risau kerana mereka juga adakan aktiviti lain seperti pertandingan mewarna, councy castle, cabutan bertuah, hamper dan baucar tunai untuk setiap pembelian sehingga RM150 serta penampilan khas maskot Didi and Friends yang patik rasa anak-anak korang pasti gembira dengan semua ini. 

BENANG HIJAU DAN BUTIK MCC

Bagi korang yang tidak berkesempatan untuk datang pada 25 dan 26 Februari 2017 ini, ni haa patik juga sediakan senarai personal shopper yang boleh korang hubungi dan minta bantuan daripada mereka untuk mendapatkan koleksi apa yang korang inginkan. 

BENANG HIJAU DAN BUTIK MCC

Heeyyy ape tunggu lagi. Set tarikh 25 dan 26 Februari 2017 untuk datang beramai-ramai untuk merebut peluang jualan terbesar Benang Hijau dan Butik MCC ni haaa yang diadakan di HQ Butik MCC BANGI di Bandar Baru Bangi. 

BUTIK MCC BANGI
No. 3, Perindustrian Suntrack, Seksyen 13, 
43650 Bandar Baru Bangi, 
Selangor Darul Ehsan.

>> WEBSITE <<Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN