HOMEDEC ADAKAN JUALAN HOMEDEC SALEBRATION™ SEMPENA ULANG TAHUN KE 15

HOMEDEC ADAKAN JUALAN HOMEDEC SALEBRATION™ SEMPENA ULANG TAHUN KE 15

HOMEDEC ADAKAN JUALAN HOMEDEC SALEBRATION SEMPENA ULANG TAHUN KE 15 | Sekali lagi HOMEDEC kembali bermula bulan April 2017 di Pulau Pinang, kemudian akan bergerak ke Kota Kinabalu, Kuala Lumpur dan terakhir di Johor Bharu dengan jualan hebat sempena ulang tahun ke 15 dipanggila HOMEDEC SALEBRATION™ dengan pelbagai jenis idea rumah dan keperluan hiasan dalaman untuk korang.

HOMEDEC ADAKAN JUALAN HOMEDEC SALEBRATION™ SEMPENA ULANG TAHUN KE 15

Korang sebagai pemilik rumah boleh membeli perkakas rumah dengan tawaran ekslusif daripada HOMEDEC dengan pelbagai rangkaian rumah seperti peralatan rumah, perabut dan juga kelengkapan lain dengan harga yang istimewa.

Korang boleh semak pelbagai tawaran hebat HOMEDEC di http://bit.ly/HDExclusiveDeals

HOMEDEC ADAKAN JUALAN HOMEDEC SALEBRATION™ SEMPENA ULANG TAHUN KE 15


Yang seronok untuk jualan kali ini adalah korang berpeluang untuk memenangi hadiah lebih daripada RM300,000 termasuklah jongkong emas, hadiah wang tunai dan banyak lagi untuk korang yang datang memeriahkan sambutan ulang tahun ke 15 HOMEDEC SALEBRATION™ ini.

Bagi korang yang berbelanja RM150 didalam satu resit berpeluang untuk memenangi hadiah menarik. Selain itu korang yang berbelanja RM1500 didalam satu resit juga berpeluang memenangi hadiah wang tunai,produk dan juga baucher selain berpeluang membawa pulang sekeping bar emas seberat 50 gram yang bernilai RM10,000. Wowww agak lumayan kan sekiranya korang berbelanja disana nanti.

Kepada pengunjung bertuah, korang juga berpeluang untuk memenangi 10 bar emas berjumlah RM150,000 sepanjang HOMEDEC SALEBRATION™ !

Dimana dan bila HOMEDEC SALEBRATION™ ini akan berlangsung? Ni haaa informasi yang boleh patik kongsikan untuk korang sebagai panduan.

HOMEDEC Penang:
7 – 9 April 2017 (Jumaat – Ahad) SPICE Arena, Penang
11.00 pagi – 9.00 malam

HOMEDEC Kota Kinabalu
21 – 23 April 2017 (Jumaat – Ahad) 1Borneo, Kota Kinabalu

HOMEDEC Kuala Lumpur:
28 April – 1 May 2017 (Jumaat – Isnin) Kuala Lumpur Convention Centre
10.00 pagi – 8.00 malam

Oh yaaa sebelum tu korang boleh membuat pendaftaran awal di http://bit.ly/HOMEDECpreregister01 untuk memenangi baucer daripada Franco dan pemanas air Rinnai bernilai RM4500. Best kan?!!

HOMEDEC ADAKAN JUALAN HOMEDEC SALEBRATION™ SEMPENA ULANG TAHUN KE 15

Jadi apa tunggu lagi. Korang boleh bersedia untuk sedia terjah jualan sempena ulang tahun ke 15 HOMEDEC SALEBRATION™ yang akan bermula bulan April 2017 nanti.


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN