ALAINN MEDISPA KUALA LUMPUR BUKA CAWANGAN BARU DI MENARA FELDA

Alainn Medispa Kuala Lumpur

ALAINN MEDISPA KUALA LUMPUR BUKA CAWANGAN BARU DI MENARA FELDA | Siapa yang tidak inginkan kulit wajah yang cantik, bibir yang merah dan potongan badan yang menjadi idaman orang bukan? 

Orang kata kalau kita inginkan sesuatu yang cantik, sedikit pelaburan kena kita lakukan untuk menjadikan apa yang kita inginkan terjadi. Hehehehe.

Alainn Medispa Kuala Lumpur
Majlis perasmian cawangan terbaru Alainn Medispa Kuala Lumput

Baru-baru ini, patik sempat datang dan mencuba sendiri rawatan raser pigmentasi pada bibir patik di Alainn Medispa Kuala Lumpur yang terletak di Menara Felda. Alainn Medispa Kuala Lumpur ini adalah cawangan kedua mereka selepas cawangan mereka di Kelana Jaya

Alainn Medispa Kuala Lumpur
Keadaan bilik rawatan di Alainn Medispa Kuala Lumpur

Sebenarnya pigmentasi pada bibir akan menjadikan lapisan gelap pada bibir korang. Sebenarnya barulah patik tahu yang bibir juga akan mengalami masalah pigmentasi. Selalu patik hanya tahu pada kulit wajah sahaja. 

Alainn Medispa Kuala Lumpur
Krim putih ini bertujuan untuk memberi rasa kebas kepada bibir

Seperti yang korang tengok bada bibir patik ini, korang akan nampak garis-garis hitam pada bibir atas tu haaa. Jadi rawatan pigmentasi laser memang sesuai untuk kita lakukan. 

Sebelum membuat sesi laser, bibir patik akan disapu dengan krim kebas untuk memberikan rasa kebas supaya semasa laser dibuat rasa sakit tu tidak kita rasa.

Alainn Medispa Kuala Lumpur

Selepas lebih kurang 10 minit, bibir patik sudah sedia untuk menjalani rawatan laser bibir. Jujur patik sangat gugup untuk menjalani rawatan ini sebeb ianya melibatkan laser. Secara leseluruhan, rawatan yang patik jalani ni sangat selamat dan tidak sakit langsung. Hehehe. 

Selain rawatan laser bibir, rawatan laser pada tangan juga disediakan disini. Korang boleh manjakan diri korang dengan semua perkhidmatan yang disedaikan yeee.

Alainn Medispa Kuala Lumpur
Alainn Medispa Kuala Lumpur

Selain membuat laser bibir dan tangan, servis lain yang ada disini, korang juga boleh mencuba rawatan seperti Medical Facial, Gold & Glow, Smart Sculpting, Hair Removal, Yummmy Mummy dan FamiVa.

Alainn Medispa Kuala Lumpur

Mereka ini juga akan mencuba rawatan yang terdapat di Alainn Medispa Kuala Lumpur ini. Patik secara peribadi sangat mencadangakan korang yang ingin membuat rawatan, boleh datang kesini kerana selain persekitaran dia yang tersangat selesa, staf yang melayan korang juga sangat friendly sehingga korang rasa bagai tempat rawatan sendiri. Hehehe.

Alainn Medispa Kuala Lumpur

Bagi korang yang ingin cuba atau ingin bertanyakan apa jua jenis rawatan, apa kata korang boleh cuba datang dan rasai sendiri rawatan disin.


ALAINN MEDISPA KUALA LUMPUR
Platinum Park, 
Unit 2-1 Menara Felda 11 Persiaran KLCC 
50088‎ Wilayah Persekutuan‎ 
Kuala Lumpur 

Telefon:
+6017-3030163 
+603-21813099 

Waktu operasi:
Hari: Isnin - Sabtu
Masa: 9:30 pagi - 6:00 petang

Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN