MASALAH KUAT BERPELUH? AXILAS ADALAH PENYELESAIANNYA

AXILAS ATASI MASALAH KUAT BERPELUH


MASALAH KUAT BERPELUH? AXILAS ADALAH PENYELESAIANNYA | Korang adatak yang mengalami masalah kuat berpeluh? Sebenarnya patik juga sedang mengalami masalah yang sama. kuat berpeluh dan kadang kala ketiak akan menjadi basah. Ini sedikit sebanyak akan menjatuhkan tahap confident patik dikhalayak ramai. 

AXILAS ATASI MASALAH KUAT BERPELUH

Berlainan pula kisah sekiranya korang menaiki kenderaan awam seperti Komuter, LRT, Monorel. Korang akan terhidu macam-macam bau yang tidak menyenangkan yang sudah tentu terhasil daripada badan manusia yang menggunakan perkhidmatan pengangkutan awam ini. Sudah tentu agak menyakitkan semua hidung-hidung yang menghidunya.

AXILAS ATASI MASALAH KUAT BERPELUH

Patik ada bertanya kepada rakan berkenaan masalah patik yang senang berpeluh dibahagian ketiak dan ada sorang rakan mencadangkan produk Axalis daripada GlamoHealth ni haaa. Rupanya GlamoHealth telah mengeluarkan satu prosuk baru. Produk yang hampir sama seperti roll on deadorant ini bertindak sebagai penyegar dan membantu bagi masalah kuat berpeluh. Yeaayyy seronoknya!!

AXILAS ATASI MASALAH KUAT PELUH

Selain mereka yang mengalami masalah kuat berpeluh dibahagian ketiak, ianya juga membantu dalam mengurangi masalah peluh dibahagian tapak tangan. Memang terbaiklah produk Axalis ini yang bagi patik produk pertama di Malaysia membantu mereka yang bermasalah kuat berpeluh seperti patik. 

AXILAS ATASI MASALAH KUAT PELUH

Patik telah mendapatkan produk Axalis ini dan ingin mencubanya setelah lame patik mengalami masalah ketiak kuat berpeluh ini agak lama. Kiranya masalah patik alami ni sudah jumpa penyudahnya. Buku bertemu ruas orang kata. Hehehe.


KANDUNGAN DIDALAM PRODUK AXALIS

AXILAS ATASI MASALAH KUAT BERPELUH

Didalam produk Axalis ini mengandungi bahan-bahan berikut:

Ethanol Denat
Aluminium Lactate
Alimunium Choloride
Cyclopentasiloxane
Glyceryl Strearate
Cetyl Palmitate
Hydrogenated Microcrystalline Wax
Hydrogenated Castor Oil

Kalau korang tanya patik apa semua ini sudah tentu patik tidak tahu kesemuanya tapi apa yang menariknya berkenaan produk ini adalah baunya yang memang sangat wangi. Bila korang sapukan pada ketiak dan terus baring untuk tidur, baunya yang semerbak sangat menyenangkan hidung patik. 

AXILAS ATASI MASALAH KUAT BERPELUH

Cara Penggunakan Axilas:

  1. Kulit mestilah kering dan tidak rosak (luka atau melecet)
  2. Menggunakan Axilas antiperspirant pada waktu malam sebelum tidur.
  3. Sapu nipis pada permukaan kulit ketiak sebanyak 2 kali atas dan bawah) .
  4. Basuh permukaan kulit ketiak di waktu pagi dengan menggunakan sabun dan air.
  5. Digalakkan menggunakan 2-3 malam dalam masa seminggudan selepas mencabut/mencukur bulu ketiak.
Oh yaa untuk pengetahuan korang, Axilas ini hendaklah digunakan pada waktu sebelum korang tidur kerana pada waktu itu kelenjar akan berehat dan produk ini akan "bekerja" memperbaikai apa yang patut. 

Keesokkan harinya korang boleh cuci dengan air sejuk sehingga bersih. Senang jeee. 

Secara keseluruhannya, patik sangat berpuas hati dengan produk ini dan patik sentiasa memakainya sebagai langkah mengatasi masalah yang patik alami ini. 

Bagi korang yang mempunyai masalah kuat berpeluh dan penghasilan bau yang tidak menyenangkan, apa kata korang cuba sebotol dulu dan rasai sendiri. Bagaimana untuk mendapatkannya? Ni haa patik sediakan informasinya dibawah. -SELAMAT MENCUBA-


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN