MENU SIHAT DARI EPIC FIT MEALS CO LENGKAP UNTUK HIDANGAN

MENU SIHAT DARI EPIC FIT MEALS CO


MENU SIHAT DARI EPIC FIT MEALS CO LENGKAP UNTUK HIDANGAN | Kebiasaannya bila sebut makanan segera yang sedia ada dipasaran, korang mesti membayangkan menu yang digoreng dan ditambah dengan bahan perasa yang mungkin kurang sihat untuk badan kita. 

MENU SIHAT DARI EPIC FIT MEALS CO

Terbaru patik telah diperkenalkan dengan satu restoran yang diberi nama Epic Fit Meals Co dimana mereka menyediakan menu yang seakan-akan menu makanan segera, tetapi ianya disediakan dalam keadaan segar dan sihat. Kenapa patik katakan segar dan sihat?

MENU SIHAT DARI EPIC FIT MEALS CO

Menu mereka yang terdiri daripada pelbagai jenis Ayam, Burger, Pizza hingga kepada Burrito yang telah mendapat pensijilan HALAL daripada JAKIM. Jadi korang tidak perlu ragu-ragu untuk menikmati hidangan ini.

MENU SIHAT DARI EPIC FIT MEALS CO

Mereka akan menyediakan menu korang apabila ditempah sahaja bagi mengekalkan kesegaran makanan apabila sampai ditangan penerima. Selain itu, ianya dimasak secara TANPA minyak dan hanya konsep bakar dan digoreng secara frying pan. 


MENU YANG TERDAPAT DI EPIC FIT MEALS 

Seperti yang patik katakan tadi, hidangan mereka adalah segar dan hanya dengan tempahan sahaja menu tempahan korang akan disediakan. Patik sendiri melihat sendiri apabila singgah makan di restoran mereka di Sunway 

MENU SIHAT DARI EPIC FIT MEALS CO

Untuk kunjungan kali pertama ini, patik telah dicadangkan untuk merasai menu seperti ini. Chicky Chummy (burger), Epic Chicken (ayam goreng) dan side epic (chicken pop corn & wedges). Bila merasai menu ini, apa yang boleh patik katakan ianya adalah sesuatu menu yang sedap dan segar.

Seperti yang diberitahu, penyediaan sos dan juga bahan perapan adalah tidak disimpan lama kerana bahan mereka tidak ditambah dengan bahan pernahan. Jadi mereka akan menyediakan bahan secara kerap.

MENU SIHAT DARI EPIC FIT MEALS CO

Oh yaaa sempena bulan Oktober 2017 ini, mereka sedang mengadakan promosi dimana setiap minggu mereka akan mengadapan diskaun yang sangat terkejut untuk korang. Jadi ape lagi jom ke Epic Fit Meals Co yang terdekat untuk merasai sendiri menu berkonsepkan sihat ni haa. 

MENU SIHAT DARI EPIC FIT MEALS CO

Bagi korang yang ingin mencuba menu sihat ini, korang boleh datang untuk makan disini atau korang boleh membuat tempahan dimana korang boleh membuat tempahan penghantaran secara PERCUMA dengan pembelian serendah RM20. Dalam masa 45 minit menu kegemaran korang akan sampai ke tangan korang. 

MENU SIHAT DARI EPIC FIT MEALS CO

Jadi apa kata, korang buat tempahan sekarang untuk promosi yang patik ceritakan tadi pada harga yang sangat berbaloi. Cuba dahulu dan rasai sendiri menu daripada Epic Fit Meals Co ini. 

Epic Fit Meals cawangan Damansara Perdana
E-105, Metropolitan Square,
 PJU 8/1, 47820 Petaling Jaya, Selangor.

Tel : +603 7733 3375

Epic Fit Meals cawangan Bandar Sunway
22, Jalan PJS 11/7, Bandar Sunway,
 46500 Subang Jaya, Selangor.

Tel : +603 5611 9988

Epic Fit Meals cawangan Mont Kiara
G-3A, Mont Kiara Meridin, Jalan Duta Kiara, 
Mont Kiara, 50480 Kuala Lumpur.

Tel : +603 6211 7733


>> WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM <<

Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN