PRODUK SALIMA SKIN SOLUTIONS MEMASUKI PASARAN MALAYSIA AKAN DATANG

SALIMA SKIN SOLUTIONS

PRODUK SALIMA SKIN SOLUTIONS MEMASUKI PASARAN MALAYSIA AKAN DATANG | Lambakkan produk kecantikan dipasaran masa kini telah memberi banyak peluang kepada orang ramai untuk membuat pilihan untuk kulit mereka. Termasuklah produk kecantikan dibawah jenama SALIMA SKIN SOLUTIONS

SALIMA SKIN SOLUTIONS

Tempoh hari patik telah berkesempatan menghadiri majlis perkenalan rangkaian produk kecantikan SALIMA SKIN SOLUTIONS ini yang bertempat di The Renaissance Hotel Kuala Lumpur. Majlis telah diacarakan oleh Anis Al-Idrus dan majlis diberkati dengan bacaan doa daripada PU Taha

SALIMA SKIN SOLUTIONS
SALIMA SKIN SOLUTIONS

Kemeriahan majlis ini diserikan lagi dengan persembahan daripada Amirah Othman dan juga Siti Nurdiana dengan mendendangkan lagu terbaru mereka. 

SALIMA SKIN SOLUTIONS

Seperti kata pengasas produk SALIMA SKIN SOLUTIONS, produk ini telah menjalani kajian yang lama sebelum dijual dipasaran. Produk yang diformulasi untuk membantu korang semua yang mempunyai masalah kulit tidak kira usia mahupun agama dan bangsa. 

SALIMA SKIN SOLUTIONS

Seperti kebanyakkan produk kecantikan dari luar negara, SALIMA SKIM SOLUTIONS adalah jenama luar negara yang satu-satunya mendapat sijil HALAL. Jadi bagi korang penggemar produk kecantikan luar negara tidak perlu ragu-ragu dengan produk ini.

SALIMA SKIN SOLUTIONS
SALIMA SKIN SOLUTIONS

Rangkaian produk SALIMA SKIN SOLUTIONS ini datang dalam 3 keadaan kulit merangkumi :

hyperpigmented / Aging Skin
Dehydrated / Sensitive Skin
Oily / Acne Skin

Jadi korang yang ingin menggunakan produk ini hendaklah mengetahui dahulu keadaan kulit korang sebelum menggunakan produk atau korang boleh bertanya mereka sendiri bagaimana menentukan keadaan kulit.

SALIMA SKIN SOLUTIONS
SALIMA SKIN SOLUTIONS

Bagi korang yang ingin mendapatkan rangkaian produk SALIMA SKIN SOLUTIONS ini korang boleh dapatkan segala informasi seperti berikut:
>> WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM <<


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN