SABUN PENCUCI INAS SABUN SERBAGUNA UNTUK SEMUASABUN PENCUCI INAS SABUN SERBAGUNA UNTUK SEMUA | Sudah kebiasaan patik akan membasuh pakaian menggunakan sabun pencuci dengan jenama yang sedia ada dipasaran yang sudah kita tentu tahu keberkesanannya. Kiranya kita sebagai pengguna, sudah sedia maklum dengan kehebatan sabun yang sedia ada. Jadi buat apa perlu ke jenama lain bukan?

Terbaru patik telah diperkenalkan dengan sabun terbaru yang bagi patik bukan sahaja sesuai untuk mencuci pakaian, malahan sabun ini berkuasa untuk cucian lain. Patik agak pelik dengan kehebatan Sabun Inas yang sebok kawan patik perkenalkan.

Nak tahu nanti patik akan terangkan didalam enrti ini. 


SABUN SEBAGUNA INAS YANG HEBAT

Seperti korang yang sedia ketahui, bahan pencuci baju biasanya fokus digunakan untuk mencuci baju sahaja dan korang jangan terkejut yang Sabun Inas ini boleh menanggalkan kototan pada pvc, aluminium, permukaan plastik, tembaga dan juga emas. Haaa hebat bukan. 

SABUN PENCUCI INAS

Sabun Inas ini didatangkan 2 variasi perisa iaitu Sabun Rose Inas dan juga Sabun Chempaka Inas. Sebelum berkongsi kisah, patik lebih suka menjadi testimoni untuk mereka. Jadi patik telah mencuba menggunakannya untuk membasuh pakaian patik.

Sebenarnya korang boleh menggunakan sabun ini samada pada mesin basuh ataupun basuhan tangan bergantung keadaan fabrik korang. Secara peribadi,sabun ini memang dapat membersihkan dengan hebat. Bukan sahaja pada fabrik malahan pada permukaan lain. 

SABUN PENCUCI INAS

Dengan hanya langkah mudah, sekadar bancuh dan korang boleh terus menggunakan sabun ini dengan mudah. Korang tidak perlu menggunakan serbuk ini dengan banyak kerana dengan penggunaan yang sedikit hasilnya memang sungguh menakjubkan. 

Bagi patik dengan dengan berat sebanyak 850 gram pada harga RM 17, ianya memang berbaloi bukan sahaja untuk basuhan pada permukaan yang patik sebutkan tadi, malahan lebihan air basuhan itu korang boleh gunakan ia sebagai baja untuk tanaman. Yaaa sungguh patik tidak membuat kisah seram ok. Ianya baik juga untuk tanaman korang kerana bahan organik didalamnya mampu bertindak sebagai baja kepada tanaman korang. 

Jadi apa tunggu lg. Jom cuba sepaket dan rasai sendiri kehebatan Sabun Inas ini. Bagi korang yang inginkan informasi lanjut atau ingin memiliki Sabun Inas ini, ni haaa patik ada sediakan sedikit informasi untuk memudahkan korang mendapatkan Sabun Inas ini. 


Alamat:
HQ Inas Global Sdn Bhd
No.33(Ground Floor)
Jalan seri rejang 5,Taman sri rampai,
53300 setapak,kl


Telefon:
01117733496
Iza (HQ INAS GLOBAL SDN BHD)


#sabunCHAMPACA
#sabun
#sabunserbaguna
#GengJualSabun


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN