SIAPA KATA JUS LENTIK DARA HANYA UNTUK WANITA?

JUS LENTIK DARA


SIAPA KATA JUS LENTIK DARA HANYA UNTUK WANITA? | Sebenarnya patik baru sahaja mengenali jenama Jus Lentik Dara ini setelah seorang rakan Facebook patik yang boleh patik katakan sebagai salah seorang staf pengelar produk ini. 

JUS LENTIK DARA

Tempoh hari berlokasi di Flora Terrace Hampshire Kuala Lumpur, patik telah sama-sama melihat dan menyaksikan perlantikan Elly Mazlein sebagai duta rasmi bagi produk yang diberi nama LENTIK DARA

JUS LENTIK DARA

Majlis telah diacarakan oleh 2 orang pengacara iaitu Sis Chika dan Asyraf Dasli. Keletah Sis Chika memang mencuit hati semua hadirin. Memang meriah dengan lawak-lawak yang diberikan. 

JUS LENTIK DARA

Majlis telah dimulakan dengan ucapan aluan daripada Pengasas Lentik Dara itu sendiri iaitu Puan Ifa dan seterusnya Puan Ifa memperkenalkan kepada semua rakan media Duta Lentik Dara iaitu Elly Mazlien.

JUS LENTIK DARA

Elly Mazlein telah dipilih kerana meraka rasa beliau mempunyai pakej yang sesuai dengan produk Lentik Dara dan berharap dengan perlantikan Elly Mazlien ini dapatlah memberi suatu dan sekaligus memperkenalkan lagi produk Lentik Dara kepada umum.

JUS LENTIK DARA

Mengenakan pakaian berwarna merah, Elly Mazlein kelihatan cantik dan auranya sebagai duta sangat kena dengan jenama Lentik Dara ini.

JUS LENTIK DARA

Tahniah patik ucapkan kepada Lentik Dara atas pelancarannya dan juga tahniah kepada Elly Mazlien atas perlantikan sebagai duta bagi jenama ini.

JUS LENTIK DARA

Patik juga telah menerima produk ini sebagai percubaan. Haaa korang rasa produk ini sesuai ke dengan patik? Bukan ke produk ini untuk wanita yang pentingkan kesihatan dalaman? Haaa nanti patik sambung penulisan patik ini dibawah.


JUS LENTIK DARA KEMBALIKAN TENAGA 

JUS LENTIK DARA

Didalam fikiran patik, Jus Lentik Dara fokus kepada pengguna wanita yang boleh mengembalikan dara bagi kaum wanita? Rupanya produk ini bukan fokus untuk dara dan segala bahagian intim bagi wanita, tetapi ianya adalah untuk kesihatan dalaman untuk semua tidak kira lelaki mahupun wanita.

JUS LENTIK DARA

Lentik Dara adalah sekadar jenama yang bagi patik sangat menangkap dan orang pasti tertanya-tanya berkenaan jenama ini.

JUS LENTIK DARA

Sebenarnya Lentik Dara adalah himpunan makanan sunnah seperti kurma, madu dan delima serta digabungkan dengan kolagen ikan salmon yang dikatakan banyak khasiat dan ditambah dengan acai beri bagi kesihatan luaran dan dalam semua TIDAK KIRA lelaki mahupun wanita

Dengarnya pihak Lentik Dara masih membuka peluang kepada korang yang ingin menjadi peniaga onlineyang berminat menjadi salah seorang keluarga Lentik Dara, korang boleh dapatkan informasi seperti berikut:

AYDEN RIZQI EMPIRE SDN BHD
Excella Business Park
Unit 4A-4-1, 4th floor 
Jalan Ampang Putra
Taman Ampang Hilir
44100 Kuala Lumpur


>> WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK <<


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN