MYDELICACIES PUSAT SEHENTI PRODUK MAKANAN MUSLIM

MyDelicacies

MY DELICACIES PUSAT SEHENTI PRODUK MAKANAN MUSLIM | Patik ni jenis yang suka makan kudap-kudap kalau sambil-sambil tengok TV. Tapi kadang tu kudap-kudap seperti kerepek ke kekacang ke kena tunggu nak dekat raya baru macam-macam jenis kudapan laa akan keluar. 

MyDelicacies

Kadang tu bagus juga dengan adanya enjin carian di google. Apa yang korang inginkan, google boleh membantu. Jadi patik mulakan pencarian dan patik terjumpa satu jenama MyDelicacies. MyDelicacies merupakan pusat sehenti dimana mereka menjadi pembekal produk makanan muslim kepada masyarakat. 


PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN OLEH MYDELICACIES 

Seperti yang patik katakan pada awal tadi, My Delicacies terbina sebagai pusat sehenti bagi peniaga luar (vendor) yang ingin meletakkan produk mereka disini. Apa yang seronoknya vendor akan diberi jalan, peluang dan ruang untuk berniaga. Khidmat nasihat mengenai production, penglabelan, pembungkusan serta marketing turut disediakan.

MyDelicacies

Selain itu MyDelicacies akan membantu dari segi promosi yang berterusan di media sosial selama  dan juga promosi selama 365 hari di semua kedai, kiosk serta booth bergerak MyDelicacies.

MyDelicacies menyediakan dan membekalkan produk makanan yang sedia dimakan yang berkualiti dan semestinya sedap seperti makanan tradisional, kuih raya, kerepek, dodol, daging serunding dan yang paling hangat adalah sambal hitam menangis, sambal kicap, sambal tempoyak dan sambal ikan bilis.

Bagi korang yang jenis berniaga, disini juga menyediakan jualan secara borong dan kalau korang ingin membeli secara runcit juga disediakan.


MATLAMAT MYDELICACIES 

Setiap perniagaan sudah tentu ada matlamatnya kan? Begitu juga dengan MyDelicacies ini. Jenama ini ditubuhkan oleh Puan Suhaily Hamzah pada tahun 2015 untuk membantu suri rumah serta usahawan kecil yang mempunyai produk tetapi ada masalah dalam bagaimana untuk mempromosikan produk mereka.

MyDelicacies

Dengan penubuhan MyDelicacies ini sekaligus mendapat kepercayaan dari MARA sebagai “BUYER” di KUD 2017 dan usahawan bumiputera boleh meletakkan produk mereka di ruang niaga MyDelicacies. Sehingga kini jenama ini telah ada 2 cawangan iaitu di Jakel Mall dan Medan MARA.


Jadinya korang yang inginkan produk makanan yang sedia dimakan, bolehlah datang dan melihat produk apa yang korang berkenan untuk dibawa pulang nanti. Bagi korang yang inginkan produk yang patik katakan tadi, korang boleh dapatkan informasi seperti berikut.Lokasi:
PC 102, Busana Mara 232,
Jalan Tuanku Abdul Rahman,
50100 Kuala Lumpur

Lot G.04, (Ground Floor) ,
Signature A&B Lot 159, Jakel Square,
Persiaran Capsquare Off Jalan Munshi Abdullah 
50100 Kuala Lumpur.

Telefon:
014-220 9897

Email: 
mydelicacies17@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN