PRODUK HIMALAYA HERBALS YANG WAJIB KORANG TAHU

HIMALAYA HERBALS


PRODUK HIMALAYA HERBALS YANG WAJIB KORANG TAHU  | Sebenarnya patik telah mengenali produk Himalaya Herbals ini sudah lama dan tidak pernah mencubanya sehinggalah seroang rakan blogger patik memperkenalkan patik dengan produk ini semasa percutian patik ke Luang Prabang tempoh hari. Korang boleh baca [DISINI]

Tak sangka produk Himalaya Herbals ini memang memahami kehendak pelanggannya dengan memastikan korang yang gemar bercuti keluar boleh membawa produk ini bersama mereka semasa bercuti. 

HIMALAYA HERBALS

Tempaoh hari semasa patik bercuti ke Lost World of Tambun, Perak, produk Himalaya Herbals ini telah menjadi peneman patik sepanjang bercuti disana. Memang sangat mudah dan ianya memang bersesuaian tidak kira korang boleh pakainya dirumah atau bawanya semasa korang bercuti dan sekarang produk Himalaya Herbals ini telah menjadi produk yang WAJIB ada dimana-mana patik berada. Hehehe. 

COMPLETE CARE TOOTHPASTE

HIMALAYA HERBALS

Ubat gigi Complete Care Toothpaste ini yang bagi patik agak unik rasanya kerana bahan penghasilannya adalah daripada bahan tumbuhan dan TIADA PARABENS yang dikatakan boleh menghakis gigi dengan cepat. 

KOFLET LOZENGES 

HIMALAYA HERBALS

Koflet Lozenges ini adalah sejenis gula-gula berubat ini sesuai untuk korang yan mengalami ketidakselesaan pada tekak. Rasa dia yang sedikit berangin memang sesuai untuk melegakan sakit tekak. 

NEEM CAPSULE 

HIMALAYA HERBALS

Neem Capsule ini dihasilkan daripada tumbuhan herba dari Pokok Semambu. Baru patik tahu yang pokok semambu banyak khasiat untuk luaran dan juga dalaman badan dan dengan adanya capsul Neem ini, ianya memudahkan pengguna untuk mengamalkannya. 

PROTEIN SHAMPOO GENTLE DAILY CARE

HIMALAYA HERBALS

Bagi korang yang mengalami masalah rambut, produk daripada pokok semambu yang telah menjadi Protein Shampoo Gentle Daily Care. Ianya memang baik dan boleh merawat rambut korang menjadi lebih baik. 

PURIFYING NEEM FACE HERBAL

HIMALAYA HERBALS

Kebaikan Pohon Semambu memang tidak perlu dinafikan lagi. Pencuci muka Purifying Neem Face Wash ini pula dibuat daripada campuran Pokok Semambu yang sangat baik untuk kesihatan kulit. Patik sukakan teksturenya kurang berbuih dan boleh membantu memperbaiki kulit wajah patik. Patik berpuas hati dengan produk wajah ini. 

CLEAR COMPLEXION WHITENING DAY CREAM 

HIMALAYA HERBALS

Bagi korang yang selalu berjemur diluar rumah atau banyak menghabiskan masa diluar, elok korang cuba Clear Complexion Whitening Day Cream. Ini boleh membantu memberi keseimbangan pada tona kulit dan melindungi kulit daripada sinaran UV yang berlebihan. Jadi kulit korang boleh dilindungi dari sinaran dan mengelakkan menjadi gelap. 

HIMALAYA HERBALS

Secara keseluruhan, patik sangat berpuas hati dan telah menjadi pengguna kepada produk Himalaya Herbals ini. 


Sekarang ini tiada lagi masalah untuk merapikan diri dengan produk Himalaya Herbals kerana mereka sangat memahami kehendak kita sebagai pengguna tidak kira untuk kegunaan dirumah mahupun ketika korang melakukan kerja luar. 

Bagi korang yang ingin memilik dan ingin mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan produk ini, korang boleh dapatkan informasi seperti berikut.


>> WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM <<


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN