KHASIAT PATI BUNGA PEONY DIDALAM PRODUK RAWATAN WAJAH FLORA SKINCARE BY N' ADORE

FLORA SKINCARE

KHASIAT PATI BUNGA PEONY DIDALAM PRODUK RAWATAN WAJAH FLORA SKINCARE BY N' ADORE | Setiap orang menginginkan kulit yang cantik dimana kulit wajah adalah organ terpenting bagi setiap orang. Patik yakin setiap orang yang mempunyai masalah kulit wajah akan berhadapan dengan masalah kurang keyakinan diri dan sekaligus akan membuatkan seseorang itu menjadi terkebelakang.

FLORA SKINCARE

Bertitik tolak dari pengalaman pengasas kepada produk kosmetik Flora Skincare By N' Adore, Puan Nadia Zulkifli yang mana beliau telah mengalami masalah kulit wajah yang sangat kronik dimana beliau terpaksa menjalani 30 sesi radioterapi pada wajah yang mengakibatkan kulit wajah beliau menjadi terbakar, beliau telah menghasilkan produk kosmetik sendiri sebagai mencari jalan memulihkan masalah yang dialami oleh beliau.

FLORA SKINCARE

Majlis telah diadakan dengan begitu meriah sekali yang berlokasi di Vijej Damansara Event Space yang terletak di Damansara Perdana 2. Patik dan rakan blogger lain turut hadir bagi meraikan majlis pelancaran produk Flora Skincare ini.  Sebenarnya ini adalah kali partama patik sampai ke Vilej Damansara Event Space ini yang dimiliki oleh Faiz Dickie, instafamous yang dikenali orang ramai. 

FLORA SKINCARE

Perniagaan berkonsepkan keluarga ini diuruskan oleh Puan Nadiah Zulkifli ini sendiri merupakan rangkaian produk kecantikan yang menggunakan esktrak bunga peony dan bunga-bunga lain dialam setiap produk mereka. 

FLORA SKINCARE

Untuk pengetahuan korang, kebaikan bunga peony mempunyai aroma unik yang memberi kesan penenang pada kulit,  merangsang mekanisme pemulihan sel kulit pada waktu malam, mengaktifkan dan menguatkan struktur kolagen dan elastin. Selain itu produk ini boleh membantu bagi merawat parut jerawat, meratakan tona kulit, melindungi kulit dari oxidation serta menhasilkan kulit yang sihat.

FLORA SKINCARE

Menurut pengasas produk ini, rangkaian produk ini diformulasi menjadikan ianya sesuai dengan kulit orang asia. Kelainan dan kelebihan produk Flora Skincare ini berbanding produk kecantikan luar adalah terletak pada campuran ekstrak bunga peony didalam setiap rangkaian produk. 

FLORA SKINCARE

Rangkaian produk Flora Skincare ini terdiri daripada pencuci muka, pelembab wajah, serum, toner dan perapi kulit menjadi peroduk ini sangat lengkap dan tidak perlu menggunakan produk lain didalam penjagaan kulit wajah.

FLORA SKINCARE

Bertemakan "Beauty is when you can appreciate yourself" memberi makna besar kepada Flora Skincare dimana istilah cantik itu adalah apabila kita boleh menghargai apa yang adapada diri sendiri. Bermaksud, apa yang telah diberikan oleh pencipta-Nya, kita seharuslah menjadanya dan menghargainya sebaik mungkin. 

FLORA SKINCARE

Bagi korang yang ingin mencuba produk Flora Skincare ini, harga yang ditawarkan adalah sebanyak RM149, korang boleh dapatkan maklumat produk ini seperti informasi berikut.

>> INSTAGRAM <<

Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN