RASAI PENGALAMAN 5 BINTANG BERLULUR DENGAN LULUR SCRUB ASIANIC

RASAI PENGALAMAN 5 BINTANG BERLULUR DENGAN LULUR SCRUB ASIANIC

RASAI PENGALAMAN 5 BINTANG BERLULUR DENGAN LULUR SCRUB ASIANIC | Bila sebut berlulur jeee patik yakin korang mesti mengatakan mereka yang akan bergelar pengantin biasanya akan melakukan perkara ini.

Sebenarnya berlulur ni bagus sebabnya kerana ia boleh membantu membuang kulit mati pada kulit badan kita. Selalunya berlulur ini disediakan di spa-spa tetapi patik ade barang baik yang boleh korang buat sendiri dirumah.

Blogger Gathering Bersama Asianic

Tempoh hari berlokasi di Baiwago Plus Cafe, Jalan Kuchai Lama patik telah dijemput ke majlis Blogger Gathering Bersama Asianic dimana pihak Asianic telah memperkenalkan produk terbaru iaitu rangkaian Lulur Scrub.

Untuk pengetahuan korang, Asianic ini juga mengeluarkan pelbagai produk spa untuk penjagaan diri yang boleh diamalkan dirumah. Maksudhnya korang boleh manjakan diri dirumah dengan produk yang setaraf spa yang ada diluar. Senang jeee kan.


Rupanya terdapat 4  jenis skrub yang terdiri daripada 4 jenis bauan yang sangat menyegarkan iaitu Delima, Betik, Susu Beras dan juga Seri 7 Bunga. Sejujurnya ini adalah pengalaman patik untuk kali pertama menggunakan produk lulur ini. 


KEBAIKAN BERLULUR DENGAN LULUR SCRUB ASIANIC

Berlulur sangat baik untuk kulit dimana ianya membantu untuk menyingkirkan sel kulit mati dan sekaligus boleh melembutkan kulit dan juga boleh memutihkan kulit korang. Selain mencantikkan kulit korang, Lulur Scrub Asianic ini boleh membantu menjadikan kulit korang gebu, cerah dan boleh menghindarkan bau yang kurang menyenangkan. 


Yang bestnya pasal Lulur Scrub Asianic ini adalah ianya dihasilkan daripada bahan organik dan yang paling penting produk ini BEBAS PARABEN & SLS (Sodium Lauryl Sulfate) dimana 2 produk ini sering digunakan dalam banyak produk yang ada dipasaran. Penggunakan secara konsisten akan memberikan kulit korang menjadi lebih tegang, sihat dan juga kelihatan cerah dan cantik. 


RANGKAIAN PRODUK LULUR SCRUB ASIANIC

Sekembali dirumah, patik sempat merasai sendiri keempat-empat bauan ini dan semestinya ianya sememangnya harus dan memang sangat menenangkan. Bagi patik, patik lebih sukakan struktur rasa dan juuga bauan daripada Lulur Scrub Seri 7 Bunga

Lulur Scrub Susu Beras
Lulur Scrub Susu Beras

Lulur Scrub Seri 7 Bunga
Lulur Scrub Seri 7 Bunga

Lulur Scrub Delima
Lulur Scrub Delima

Lulur Scrub Papaya
Lulur Scrub Papaya

Kalau nak lagi senang, korang dapatkan jee terus 4 wangaian Lulur Scrub Asianic ini kerana memang berbaloi dan memang boleh tahan lama.   


BAGAIMANA MENDAPATKAN LULUR SCRUB ASIANIC


Bagi korang yang ingin merasai pengalaman berspa secara selesa dirumah dengan rangakaian produk Lulur Scrub Asianic ini, korang boleh dapatkan disemua pasaraya di Malaysia, farmasi dan juga beberapa kedai yang menjual produk mereka ini. 

Kalau nak lebih mudah korang boleh dapatkan secara online di 11street, Lazada, Cmasa.my, AladdinStreet.com ataupun korang boleh dapatkan di laman web rasmi mereka, facebook dan juga instagram mereka.>> WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM <<

Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)