LEBIH AKTIF LEBIH GANJARAN DENGAN 8COIN

Lebih aktif lebih ganjaran dengan 8Coin

LEBIH AKTIF LEBIH GANJARAN DENGAN 8COIN | Siapa sangka sekiranya korang aktif di media sosial, korang akan dapat lebih ganjaran. Haaa begitulah yang diterapkan didalam aplikasi 8Coin dimana semakin korang aktif berkongsi dilaman sosial korang, lebih ganjaran akan korang nikmati.

Lebih aktif lebih ganjaran dengan 8Coin

Untuk makluman korang, 8Coin yang dahulunya adalah 8Share adalah aplikasi yang diberi penjenamaan baru oleh Media Prima Labs dan Rev Asia ni haaa. Jadi tempoh hari patik sempat melihat sendiri kemeriahan majlis pelancaran penjenamaan semula 8Coin ini.

Lebih aktif lebih ganjaran dengan 8Coin

Pada majlis pelancaran 8Coin yang telah dirasmikan oleh Pengarah Urusan REV Asia Bhd, Voon Tze Khay, Pengarah Urusan Media Prima Bhd (MPB), Datuk Kamal Khalid dan Ketua Pegawai Eksekutif Media Prima Digital, Rafiq Razali turut menghadiri bagi pelancaran 8coin di Damansara Utama. Memang ringkas tetapo meriah majlis ini.

Lebih aktif lebih ganjaran dengan 8Coin

Bagi korang yang ingin mendaftar, korang boleh mendaftar disini yeee  >> 8Coin <<

Korang yang sebagai pengguna aplikasi 8Coin juga boleh dapat pendapatan tambahan tau. Nak tau macam mana? Korang hanya perlu kongsikan artikel yang korang rasa menarik di media sosial korang dan sekaligus korang boleh mengumpul mata dan mata itu akan boleh korang cash out kan.

Lebih aktif lebih ganjaran dengan 8Coin

Selain itu, 8Coin menjadi platform kepada jenama-jenama diluar sana untuk mempromosikan jenama mereka disana. Patik rasa ini adalah platform yang mudah dimana selain memberi peluang kepada jenama-jenama mempromosikan produk mereka, kita sebagai pengguna 8Coin juga mendapat kebaikan dengan terlibat sama didalam aplikasi ini. 

Lebih aktif lebih ganjaran dengan 8Coin

Apa pun tahniah patik ucapkan kepada 8Coin diatas pelancaran penjenamaan semula ini dan diharap dengan adanya aplikasi ini dapat memberikan kebaikan kepada semua tidak kira pemilik jenama dan juga kita semua yang berkongsikan artikel.


Lebih aktif lebih ganjaran dengan 8Coin !!


Kredit foto: www.mekonie.com


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)