CUKURAN LEBIH KEMAS DENGAN PENCUKUR SHAVES2U

Pencukur Shaves2u

CUKURAN LEBIH KEMAS DENGAN PENCUKUR SHAVES2U | Patik rasa kebanyakan lelaki di Malaysia rata-rata akan mengalami pertumbuhan rerambut pada wajah dan kalau tidak dirapi dengan pencukur dengan betul sudah tentu penampilan korang juga akan terjejas. 

Begitu juga dengan patik yang akan merapikan rerambut diwajah sebelum patik keluar dari rumah. Untuk merapikan rerambut dengan kemas, pencukur yang sesuai seharusnya korang miliki bagi merapikan rerambut diwajah.

Baru-baru ini patik telah diperkenalkan dengan 1 jenama yang bagi patik agak unik dimana mereka turut memperkenalkan rancangan percukuran bagi korang yang ingin turut serta didalam program mereka. Pencukur Shaves2U adalah jenama yang patik maksudkan. 

Pencukur Shaves2
**Nota: Bilah pisau tambahan dan krim selepas cukur tak termasuk dalam pek percubaan. (Boleh dibeli secara berasingan)

Untuk pengetahuan korang, Shaves2U ini adalah sebuah rancangan percukuran yang bagi patik agak menarik dimana korang boleh memiliki pek percubaan ini secara PERCUMA yang korang boleh dapati di laman www.shaves2u.com.

Pencukur Shaves2

Caranya sangat mudah dimana korang perlu ke website www.shaves2u.com untuk membuat tempahan pek percubaan dan korang hanya perlu membayar harga kos penghantaran sahaja. Memang sangat berbaloi ok. Tunggu produk sampai dan korang boleh gunakannya pek percubaan ini dalam jangka masa selama 14 hari percubaan. 

Pencukur Shaves2

Sekiranya korang selesa dengan bilah pencukur yang korang guna semasa menggunakan pek percubaan, korang boleh terus menggunakan perkhidmatan rancangan percukuran di Shaves2U untuk membuat tempahan bilah pencukur seterusnya di laman sesawang yang sama. 

Patik telah mencuba set percubaan daripada Shaves2U yang lengkap dengan pemegang pencukur, bilah pencukur dan juga krim bercukur.


MENARIKNYA PENCUKUR SHAVES2U

Apa yang menariknya pencukur Shaves2U ini, ianya terdiri daripada pemegang premium yang sangat ergonomik dimana cengkaman pada pemegangnya mampu memberikan cukuran yang kemas dan terbaik.

Pencukur Shaves2

Selain itu bilah pencukur yang dikeluarkan oleh Shaves2U ini sebenarnya terdiri daripada 3, 5 dan 6 bilah ini dan korang boleh pilih semasa membuat tempahan pek percubaan pada laman sesawang Shaves2U samada ingin 3, 5 atau 6 bilah pencukur. 

Pencukur Shaves2

Menariknya bilah ini apabila korang pasangkan bilah pencukur pada pemegang pencukur, korang akan merasakan bilah ini akan mengikut permukaan wajah korang. Kalau pencukur biasa, ianya tetap dan tidak boleh bergerak mengikut permukaan lekuk wajah. Jadi ianya sedikit sebanyak akan memberikan cukuran yang lebih bersih dan kemas tanpa meninggalkan lebihan rerambut pada wajah korang. 

Selain itu pada pisau pencukur ini terdapat jalur pelembab yang akan melicinkan pergerakan semasa cukuran berlaku dan juga ruang bilah yang terbuka untuk mengelakkan sekatan sisa daripada hasil cukuran. 

Pencukur Shaves2

Kiranya pencukur Shaves2U ini akan memberikan keselesaan semasa bercukur bukan sahaja pada pemegang pencukur, malah bilah pencukur juga memberi keselesaan semasa korang membuat cukuran pada wajah korang.

Pencukur Shaves2

Bagi korang yang ingin turut serta didalam rancangan cukuran yang dianjurkan oleh Shaves2U korang boleh terus ke website Shaves2U untuk melanggan rancangan dengan menggunakan code S2UFAUZIARYAAN untuk turut serta bagi rancangan ini.

Lekas sebelum terlambat sebab rancangan cukuran ini adalah PERCUMA !!


>> INSTAGRAM | FACEBOOK <<

Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

MASJID 1000 SELAWAT MERCU TANDA PULAU PANGKOR