PRODUK KOSMETIK DYXY BANTU MENAIKKAN SERI WAJAH LELAKI

PRODUK KOSMETIK DYXY BANTU MENAIKKAN SERI WAJAH LELAKI

PRODUK KOSMETIK DYXY BANTU MENAIKKAN SERI WAJAH | Patik perasan sejak kebelakangan ini terdapat banyak produk kosmetik yang muncul bagai cendawan tumbuh selepas hujan. Ada produk yang boleh memutihkan kulit, ada yang boleh menganjalkan kulit dan sebagainya. 

Baru-baru ni patik baru diperkenalkan dengan suatu produk yang boleh membantu menaikkan seri wajah hanya dengan menggunakan beberapa produk mereka. Produk yang patik maksudkan adalah Produk Kosmetik DYXY.

PRODUK KOSMETIK DYXY BANTU MENAIKKAN SERI WAJAH LELAKI

Yang menariknya bagi produk ini, ianya sesuai digunakan oleh golongan lelaki dan memang tidak nampak seperti korang bersolek. Produk DXYX ini didatangkan dengan beberapa rangkaian produk iaitu DYXY BC Cream Foundation, DYXY Green Tea Face Mist, DYXY Brush, DYXY Maskara dan DYXY Lipstik.

PRODUK KOSMETIK DYXY BANTU MENAIKKAN SERI WAJAH LELAKI

Untuk lelaki diluar sana, patik sarankan memedai dengan hanya menggunakan  DYXY BC Cream Foundation, DYXY Brush dan  DYXY Green Tea Face Mist. Dengan 3 produk yang cukup mudah ini dapatlah membantu para golongan lelaki diluar untuk tampil dengan lebih yakin. 

PRODUK KOSMETIK DYXY BANTU MENAIKKAN SERI WAJAH LELAKI

KEBAIKAN MENGGUNAKAN PRODUK DYXY

Secara jujurnya produk DYXY ini adalah produk usahawan tempatan yang sangat mudah. Korang tidak perlu menggunakan terlalu banyak produk untuk menutup cela diwajah kerana patik yakin korang diluar sana inginkan sesuatu yang mudah. Begitu juga dengan patik. Patik kalau boleh nak indah dengan melakukan perkara yang mudah. 

Kenapa produk DYXY ini hangat diperkatakan bukan sahaja golongan wanita, tetapi golongan lelaki sekarang ini juga cuba untuk tampil indah seindah wanita.

Ini kerana produk mereka telah diperakui oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sebagai produk yang selamat digunakan. 

DYXY BC Cream Foundation

PRODUK KOSMETIK DYXY BANTU MENAIKKAN SERI WAJAH LELAKI

DYXY BC Cream Foundation yang terdiri daripada 2 jenis tona warna iaitu Beige dan Natural ini boleh membantu memudarkan dan menghilangkan jeragat. Selain itu ianya membantu meredakan masalah sunburn yang tidak seriu dan juga membantu proses penyembuhan kulit.

Bagi korang yang ada masalah stretch mark pada kulit terutamanya dibahagian perut, produk ini boleh membantu menghilangkannya selain ianya boleh mencerahkan kulit korang dan menaikkan seri wajah serta mengurangkan kedut dan garis halus penuaan.

Cara menggunakan: Colek sedikit pada bedak ini dan calitkan pada wajah korang


DYXY Brush

PRODUK KOSMETIK DYXY BANTU MENAIKKAN SERI WAJAH LELAKI

Berbeza berus solekan lain yang ada dipasaran dengan berus DYXY ini adalah pada bulunya. Bulu sintetik yang dihasilkan ini agak lasak dan tidak mudah tercabut. Apa bila korang sapukan diwajah, korang akan merasakan kepadatan berus dan sangat mudah disapu.

Kalau korang yang jenis suka menggunakan beauty blender, berus DYXY ini memberi aplikasi yang sama dengan beuty blender dan sekaligus akan menjimatkan DYXY BC Cream Founadation serta sangat mudah untuk dicuci.


DYXY Mineral Facemist

PRODUK KOSMETIK DYXY BANTU MENAIKKAN SERI WAJAH LELAKI

Menariknya berkenaan DYXY Mineral Facemist ini adalah ianya membantu memberi kelembapan pada kulit muka selain membantu dalam pengecutan jerawat bagi korang yang mempunyai masalah jerawat di wajah.

Kandungan zat mineral ini yang membantu dalam memberikan wajah kita bertambah glowing dan boleh membantu mengurangkan alahan pada muka yang berkulit jenis sensetif.

Bagi korang yang suka bersolek, ianya boleh bertindak sebagai produk asas sebelum bersolek dan juga boleh digunakan sebagai penyegar wajah. 


Bagi patik yang sedikit sebanyak menjaga penampilan, 3 produk DYXY ini iaitu DYXY BC Cream Foundation, DYXY Brush dan  DYXY Green Tea Face Mist sangat membantu dalam membentuk penampilan luaran patik.

Bagi lelaki diluar sana yang ingin mencuba produk DYXY ini, ini adalah harga bagi 3 produk asas yang boleh korang para lelaki diluar sana gunakan.

Harga bagi bagi produk DYXY COSMETIC :
DYXY BC Cream Foundation Beige/ Natural : RM85
DYXY Facemist : RM60
DYXY Brush : RM40

Bagi korang yang inginkan leboh informasi berkenaan produk DYXY ini, korang boleh dapatkan segala informasi seperti berikut:

>> WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM <<

Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN