PERKHIDMATAN SEPANTAS 32 SAAT UNTUK TEMPAHAN LORI DARI LALAMOVE

PERKHIDMATAN SEPANTAS 32 SAAT UNTUK TEMPAHAN LORI DARI LALAMOVE

PERKHIDMATAN SEPANTAS 32 SAAT UNTUK TEMPAHAN LORI DARI LALAMOVE | Korang pernah tak mengalami masalah untuk menempah lori? Nak pindah rumah, nak bawa barang dari 1 tempat ke tempat yang lain kadang kala memerlukan kenderaan yang lebihn besar untuk mengangkut barang korang kan?

TEMPAHAN LORI DARI LALAMOVE

Sekarang ni korang tidak perlu risau lagi untuk membuat penghantaran yang jenis besar-besar sebab LALAMOVE telah menambahbaik perkhidmatan mereka dengan mempunyai lori yang korang sekarang ni boleh menghantar barang yang besar dengan mudah. 

TEMPAHAN LORI DARI LALAMOVE

Dengan aplikasi LALAMOVE ini korang boleh menempah lori dengan muatan 1 tan dan 3 tan secepat 32 saat masa padanan. Maksud masa padanan yang patik cuba sampaikan ini bermakna apabila korang mula membuat permintaan, masa padanan yang paling cepat yang telah dicatat adalah secepat 32 saat. Nampak ke tidak yang mereka begitu pantas untuk berkhidmat dengan korang. 

TEMPAHAN LORI DARI LALAMOVE

Jangan risau kerana lori-lori LALAMOVE ini memang bersedia memberikan khidmat yang terbaik sekaligus memudahkan kerja korang untuk mengangkut barangan yang besar samada barangan rumah, barangan yang korang beli dari pihak luar atau apa jua barang dan mereka ada untuk menyelesaikan perminataan korang. 

Antara kebaikkan sekiranya korang memilih perkhidmatan lori LALAMOVE:

  • Kos efektif: Harga bermula dari RM95 untuk lori 1 tan dan RM195 untuk lori 3 tan, bergantung kepada jarak 
  • On-demand: Lori-lori boleh disewa secara pra-tempahan atau segera untuk memenuhi penghantaran yang mendesak 
  • Fleksibel: Tiada kontrak jangka panjang jika ingin mewujudkan kerjasama logistik dengan Lalamove
  • Cekap: Akses ke jaringan pemandu-pemandu lori Lalamove dan kemudahan untuk          mendapatkan pemandu dalam seminit 
  • Terjamin: Penjejakan GPS di dalam sistem Lalamove untuk tujuan penjejakan barangan korang 
  • Responsif: Sokongan yang berterusan dari pihak Lalamove bagi memastikan semua  penghantaran anda tiba pada masa yang ditetapkan 
  • Pengkhususan perkhidmatan: Pakej perkhidmatan penghantaran yang lengkap dengan pembantu sehingga 2 orang untuk memudahkan penghantaran korang
TEMPAHAN LORI DARI LALAMOVE

Gunakan kod promosi “LALALORRY” untuk mendapat diskaun RM50 untuk penghantaran dengan lori. Sah sehingga 15 November 2018 dan hanya boleh  digunakan untuk penghantaran lori sahaja. 

Bagi korang yang sedang mencari perkhidmatan sewa lori atau mengangkut barang, patik cadangkan korang boleh menggunakan aplikasi LALAMOVE ini. Untuk maklumat lanjut berkenaan perkhidmtan ini, ni haa patik kongsikan butiran lanjut untuk memudahkan korang.


>> WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK >>

Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

MASJID 1000 SELAWAT MERCU TANDA PULAU PANGKOR