PENGALAMAN MELANCONG DI VIETNAM KINI MUDAH DENGAN FAYFAY.COM

PENGALAMAN MELANCONG DI VIETNAM KINI MUDAH DENGAN FAYFAY.COM

PENGALAMAN MELANCONG DI VIETNAM KINI MUDAH DENGAN FAYFAY.COM | Bila sebut Vietnam patik sudah membayangkan beberapa tempat menarik seperti Ho Chi Minh atau pun Hanoi. Bila cerita dengan kawan-kawan yang suka travel ni, Vietnam adalah antara lokasi menarik yang boleh kita lawati bersama keluarga atau pasangan. 

PENGALAMAN MELANCONG DI VIETNAM KINI MUDAH DENGAN FAYFAY.COM

Berbalik kisah melancong ke Vietnam, seorang rakan blogger patik telah berkongsi dengan patik berkenaan wujudnya sebuah website yang memudahkan sekiranya korang ingin melancong ke Vietnam. Fayfay.com adalah website yang patik maksudkan. Fayfay.com merupakan sebuah platform e-dagang bersepadu khusus yang menawarkan pengalaman pelancongan di Vietnam kini dilancarkan di Malaysia bersandarkan kepada permintaan pengembara yang tinggi di negara ini.

PENGALAMAN MELANCONG DI VIETNAM KINI MUDAH DENGAN FAYFAY.COM

Pengasas kepada portal ini, Kingston Lai berkata, pihaknya turut menyasarkan untuk memperkenalkan portal ini di pasaran lain seperti Singapura, Hong Kong dan Taiwan menjelang tahun depan. Beliau berkata lagi, pertumbuhan dalam sektor ekonomi digital di rantau Asia Tenggara menjadikan pihaknya melihat ia sebagai peluang untuk memperkenalkan platform kembara ini.

Siapa sangka dalam tempoh 10 bulan pertama tahun ini, portal ini menerima kira-kira 400,000 kunjungan pelawat yang merancang untuk melancong ke Vietnam. Peningkatan pelancong Malaysia ke Vietnam antara yang tertinggi di Asia Tenggara. Jadi pilihan untuk melancarkan portal ini di negara ini adalah tepat,” katanya pada majlis pelancaran Fayfay.com di sini, semalam. Portal berkenaan bukan saja menawarkan pelancongnan ke destinasi utama seperti Ho Chi Minh dan Hanoi, malah ia meliputi semua destinasi dan bandar di Vietnam.

Tambahan lain di website Fayfay.com menawarkan pelbagai tawaran pakej kembara dan pelancongan di Vietnam dan ia adalah pusat sehenti bagi mereka yang ingin mencari kesesuaian dalam perancangan untuk melancong di negara terbabit.

Bagi korang yang bercadang-cadang untuk melnacong ke Vietnam, Fayfay.com memberi pilihan kepada korang untuk meneroka lokasi lain seperti di Dalat, Mui Ne, Phuo Quoc, Ninh Binh dan Hoi An.

Secara peribadi bagi patik, ianya adalah sebuah website yang sangat membantu mereka-mereka yang ingin melawat ke Negara Vietnam dengan mudah. Mana tidaknya bila patik buka jee websita dia sudah tertera segala apa yang perlu seperti penyediaan visa, tempat menarik, lokasi penginapan dan juga pengankutan yang memudahkan korang disana.

Jadi apa tunggu lagi. Lawati www.fayfay.com untuk mendapatkan lebih informasi berkenaan negara indah Vietnam

Comments

Popular posts from this blog

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'