MINUMAN TENAGA TURBO 3 MILIK AZLAN (TYPEWRITER) DILANCARKAN DENGAN MERIAH

MINUMAN TENAGA TURBO 3 DILANCARKAN

MINUMAN TENAGA TURBO 3 MILIK AZLAN (TYPEWRITER) DILANCARKAN DENGAN MERIAH | Bila sebut minuman tenaga yang berada dipasaran hari ini patik yakin korang boleh senaraikan beberapa jenama yang menjadi kelaziman kita meminumnya.

MINUMAN TENAGA TURBO 3 DILANCARKAN

Tapi korang tahu atau tidak produk minuman tenaga daripada anak Malaysia sendiri? Haaa ni haa patik nak perkenalkan dengan korang minuman tenaga yang baru dilancarkan dan akan berada dipasaran tidak lama lagi iaitu Turbo 3.

MINUMAN TENAGA TURBO 3 DILANCARKAN

Tempoh hari patik telah sama-sama hadir ke majlis pelancaran minuman tenaga baharu dan juga pelancaran musik video untuk minuman tenaga ini serta lagu terbaru daripada Azlan (Typewriter) yang berlokasi di WOW KL.

MINUMAN TENAGA TURBO 3 DILANCARKAN

Untuk pengetahuan korang minuman tenaga Turbo 3 ini dikeluarkan oleh Azlan (Typewriter) menerusi syarikat Maxfinity Ventures (M) Sdn Bhd dimana ianya bertindak sebagai memberi tenaga pantas kepada orang ramai yang meminumnya. 

Ilham untuk melancarkan minuman tenaga Turbo 3 ini adalah kerana masih kurang orang tempatan kita menghasilkan minuman tenaga dan baginya ianya suatu peluang untuk menghasilkan dengan citarasa Malaysia sendiri. 

MINUMAN TENAGA TURBO 3 DILANCARKAN

Apa yang patik maklum, minuman ini telah menjalani penyelidikan selama 3 tahun sebelum Azlan (Typewriter) membuat keputusan untuk melancarkannya pada hari ini dan ianya adalah produk 100% produk keluaran anak tempatan.

MINUMAN TENAGA TURBO 3 DILANCARKAN

Didalam majlis ini juga, Azlan (Typewriter) juga melancarkan lagu baharu ciptaannya sendiri dengan bantuan komposer Manusia Putih yang berjudul Kukuh dan juga musik video Turbo 3 kolaborasi bersama King Lotha. Pelancaran ini telah dilaksanakan oleh Timbalan Ketua Setiausaha (Perlancongan) YBhg Dato Haslina Abdul Majid.

MINUMAN TENAGA TURBO 3 DILANCARKAN

Apa pun patik telah rasa sendiri minuman tenaga ini dan yeesss sedap dan memang membari tenaga selepas meminumnya. Turbo 3 ini boleh didapati di kedai-kedai runcit, shopping mart dan hypermarket di seluruh negara pada harga RM3.50 - RM3.80 setin yang bersaiz 325 ml

Untuk lebih informasi mengenai minuma tenaga Turbo 3 ini, koran boleh dapatkannnya seperti berikut: 


>> WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK <<


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

MASJID 1000 SELAWAT MERCU TANDA PULAU PANGKOR